בעעיה בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעעיה בשתן
    טל
    15/01/2009

שלום, אני בן 22 ומגיל 15 אני סובל משארית שתן תמידית, כלומר, לעולם יישאר לי שתן בפין שאיני מצליח להוציאו. במהלך 7 השנים הללו עברתי המון בדיקות רפואיות ונפשיות שהצביעו שהכל תקין, ואני פשוט חי בתסכול ומחפש מוצא.... אני רוצה לפנות לרפואה אלטרנטיבית, מאחר והרפואה הרגילה לא הועילה. אני ממש חדש בעסק הזה ולא מבין בזה כל כך אז אם מישהו יוכל לעזור ולכוון אותי אני אשמח. תודה רבה, טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעעיה בשתן

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    15/01/2009

שלום טל
    מה שאתה עושה זה נכון מאד.
    טוב עשית כשהבנת שעליך לחפש תשובות במקום אחר. הרפואה המשלימה על כל גווניה יכולה לתת לך מענה אבל אתה צריך למצוא טיפול שיתאים לך.
    אני יכולה לומר לך לגבי הומאופתיה-
    הטיפול איננו כרוך במגע ומסירת האינפורמציה היא מילולית בלבד.
    הפגישות נערכות פעם בחודש לכל היותר.
    הטיפול קל ונוח-כדורי מציצה או טיפות לפה.
    אין שום הגבלות תזונתיות או שינוי באורח החיים.
    אם נראה לך, תקרא עוד קצת באתר שלי או של אחרים ותגבש לך את הדרך.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

יפה שמעוני
    18/01/2009

טל שלום רב,

קיימת אפשרות לעזור לך בעזרת ניקוי רעלים מהגוף וניקוי מערכת השתן בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות ורגישויות), צמחי מרפא, מלחי שוסלר ועוד..
    צריך להתאים לך אישית את מה שטוב עבורך.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו