עייפות כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות כרונית
    אורית
    17/02/2009

שלום אני בת 30 ובשנים האחרונות אני חשה עייפות כרונית,שרודפת אותי כל היום. (יש ערבים שבהם סביב השעה 20:00 אני פתאום מרגישה שחוזרים אליי הכוחות).אני ישנה 9 שעות בלילה, ההמוגלובין שלי הוא 12.7 . אני כרגע 9 חודשים אחרי לידה ועם משקל עודף של 10 ק"ג ומרגישה שמאז הלידה זה החריף.(למרות שבעלי מתעורר בלילות לטפל בתינוק). כמו כן, יש לי נטייה לקרישיות יתר ונוטלת קומדין על בסיס יומיומי. אשמח לתשובה תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות כרונית

הוספת תגובה

• הומאופתיה ועייפות

עירית פרידמן
    17/02/2009

שלום רינת
    תארת את מצבך הכללי והמצב הזה דורש טיפול רציני ואחראי.
    התשובה הוירטואלית היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא-לגשת לטיפול ולא להזניח את המצב.
    לא לצפות לתרופות קסם ולא לחשוב שתוסף מזון כלשהוא יפתור את זה.
    אני ממליצה לך על טיפול הומאופתי-זה תחום המומחיות שלי ואני יודעת בביטחון שהוא יכול לסייע במקרים כפי שתארת.
    אני מבינה שקצב החיים שלך כרגע לא נותן לך זמן לעצמך. ובכ"ז אני ממליצה לך להתגבר ולראות את התמונה השלמה-פני זמן ולכי לטיפול. כשהאנרגיה שלך תהיה טובה כל בני הבית ירויחו.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו