טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פעמיים בשבוע לוקחת כדור ויטמין B12 , כל פעם 250 mcg . האם זה מספיק?
2. בזמן האחרון כמעט ואיני יוצאת לשמש. לוקחת כל יום (לפעמים שוכחת) 2 טבליות סידן הכוללות כ"א 200 יחידות ויטמין D3 האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גיל: עוד מעט 63 . משקל: קצת מעל 58 ק"ג (צריכה כבר לרזות קצת, אחרת הגוף יאותת על אפשרות לסכרת). מצב פיזי: בריאה, נוטלת תרופה פסיכיאטרית. בדיקות דם: לא נעשו לאחרונה, האחרונות שנעשו היו תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר