שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    חני
    15/03/2009

שמי חני ןאני בת 20, ורציתי לשאול מהם מוסדות הלימוד לרפואה משלימה הנחשבים כיום? אשמח אם תענו בהקדם, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• רפואה משלימה

עירית פרידמן
    15/03/2009

שלום חני
    במונח - "רפואה משלימה" יש אינספור תחומים שניתן ללמוד ולטפל.
    יש תחומים "גדולים" ורחבי טווח כמו רפואה סינית והומאופתיה ויש "קטנים" יותר שנלמדים בפרקי זמן קצרים יותר כמו למשל רייקי.
    לכן, לא ניתן לענות על שאלתך באופן כללי אלא עפ"י מקצועות לימוד, נטייתך האישית, משך הלימודים, מיקום וכד'
    אני מציעה לך לגשת לכמה מקומות לימוד שעונים על הקריטריונים שלך, לבקר, לשוחח, לחוש את האוירה, לבדוק את תכני הלימוד ואז לשלוח שאלות ממוקדות באינטרנט בפורומים הרלוונטיים.
    במצב הזה התשובות שתקבלי יהיו יותר מבוססות ויענו לצרכים שלך.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,

חני
    17/03/2009

זה בדיוק מה שאני אעשה....:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אם אפשר....

חני
    17/03/2009

אם אני רוצה לעשות תואר שני בתרפייה (שזה אפשר רק בתואר שני) לאיזה כיוון שווה לי ללכת כדי להתחבר לאותו נושא? תודה חני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר

עירית פרידמן
    18/03/2009

תואר שני בתראפיה גם הוא מגוון-יש תראפיה באומנות, במוסיקה ובדרמה.
    אם נטייתך היא למשל לאומנות אז כדאי לעשות BA בפסיכולוגיה ואומנות.
    מכיון שאין עדין תואר ראשון ברפואה משלימה אין אפשרות לחבר את התחום הזה כנושא לימודים.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו