הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    חני
    19/04/2009

שלום,
    אני בת 29, סובלת מזה שנתיים מהזעת יתרף בעיקר בפנים. ההזעה קשורה ללחץ, מתח, התרגשות וגם למאכלים וריחות חריפים. התחושה שלי היא שהחשש מההזעה רק הגביר את התופעה.
    האם יש משהו שיכול לעזור? למי אתה מציע לי לפנות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• חני שלום רב

עדי מנחמי
    20/04/2009

התופעה אכן אינה נעימה ופוגעת באיכות החיים.על כן רצוי לנסות ולטפל בשורש הבעיה.ראשית להמנע ממזונות המייצרים חום פנימי,בעיקר תבלינים.שנית,ברפואה הסינית ניתן לטפל בעומס במערכת העצבים המרכזית,המייצרת דופק מהיר וחום פנימי.גם דיקור וגם צמחי מרפא יכולים לסייע לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מטפל

חני
    21/04/2009

אודה לכם אם תמליצו לי על מטפל ברפואה סינית מאיזור חיפה/קריות לטיפול בבעיה של הזעת היתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה

עירית פרידמן
    22/04/2009

שלום חני
    הבנת נכון שהבעיה איננה ההזעה אלא מה שיוצר אותה ובזה צריך לטפל.
    דרך הפעילות של ההומאופתיה היא דיוק כזאת-חיפוש אחר השורש של הסימפטום וטיפול בו.
    הומאופתיה היא דרך טיפול יעילה, קלה ונוחה וזה מה שאני ממליצה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו