אזניים סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזניים סתומות
    הילה
    21/04/2009

שלום
    אני נמצאת כ- 3 חודשים לאחר לידה (ניתוח קיסרי).לאחרונה אובחן אצל סינוסיטיס שהתאפיין בצינון וכמובן בכאבי ראש. משום מה גם אוזן שמאל שלי נסתמה - הרגשה כמו בנסיעה ארוכה כשהאזניים נסתמות. אני מטופלת באנטיביוטיקה, אולם כאבי הראש לא נעלמו לגמרי והאוזן לא נפתחת. עברתי ניקוי אזניים אצל רופא א.א.ג אך זה לא עוזר.
    זו פעם ראשונה שיש לי סינוסיטיס, ואני בריאה בד"כ, פרט לתת פעילות בבלוטת התריס שמטופלת באלטרוקסין כ- 3 שנים.
    האם יש לרפואה הטבעית מה לבדוק בנושא האוזן? (אני לא יודעת אם זה קשור - אבל אני נתונה ללחצים ומתחים די גדולים).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזניים סתומות

הוספת תגובה

• הילה שלום רב

עדי מנחמי
    21/04/2009

מניסיוני,הטיפול היעיל ביותר הוא נרות הופי.בנוסף קיימים טיפולים נפלאים לסינוסיטיס,אשר כמובן משפיע גם על האוזניים.כנסי לאתר שלי וצפי בתכנית בה דיברתי בדיוק על טיפולים אילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה

עירית פרידמן
    22/04/2009

שלום הילה
    ידוע שהריון ולידה הם מצבים שמהוים טריגר להתפרצות של סימפטומים חדשים. הגוף עובר שינויים כ"כ גדולים בפרקי זמן קצרים ולפעמים משהוא משתבש.
    נכון צינת את הלחצים בחייך, גם הם גורם שצריך לבדוק אותו ולהתייחס אליו בתמונה הכוללת.
    ואולי בכלל הם הבעיה העיקרית כרגע?!
    הומאופתיה יכולה לעזור מאד במצבים הללו, בעיקר בהבנת החיבור בין הנפשי לפיזי ובמציאת החוט שמקשר את הכל. כשמצליחים להבין את החוט הזה ולהתאים לו רמדי (תרופה) הכל מסתדר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו