מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת חוסר איזון ותקיעות אנרגטיתענבר26/04/2009
לצוות המלומדים שלום,
אני בת 33 ולאורך החודש וחצי לערך האחרונים אני חווה תחושת תקיעות בגופי, גם בעצירות יומית לעיתים,שזה דבר חדש מאוד לגופי(רגילה עד שלוש פעמים ביום להתרוקן) כמו כן,מיום הביוץ ועד המחזור אני עייפה מאוד מאוד,חסרת אנרגיה לחלוטין,כל מה שבא לי זה לישון ולאכול וזהו. אין לי מצב רוח נעים ומרגע שהמחזור מגיע,אולי יום יומיים לפניו,הכל מתהפך,אני נעימה אופטימית נינוחה היציאות פחות או יותר חוזרות לעצמן,וגם אני.
אני רוצה לפתור את העניין,מה אתם ממליצים לי? באיזה דרך? ומה דעתכם?
אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן28/04/2009שלום ענבר
יפה ראית את הקשר בין המצב הפיזי והמצב הנפשי. הקשר הזה תמיד קיים ובטיפול הומאופתי אנחנו עומלים קשה על מנת למצוא אותו ולהבין אותו לעומק.
גם הסימפטומים שלך במחזור ובביוץ מוכרים וידועים בתחום ההומאופתיה.
הטיפול ההומאופתי מנסה להבין את מה שקושר את כל הסימפטומים לכדי הבנה אחת.
טיפול מדויק כזה יכול לעזור לך במהירות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)