מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוח העורנטלי20/03/2007
שאלה לי אליכם -
יש לי עור יבש וכל הסרומים וקרמי הלחות שבעולם עדיין לא הצליחו לעזור לי. אני מפחדת שתוך שנה או שנתיים אני כבר אהיה עם קמטים (אני בת 28) וזה ממש ממש לא מתאים לי. האם יש תזונה שיכולה לעזור לי לשמור על העור? או אולי שמנים?
הקוסמטיקה מבחינתי כבר לא עובדת...או יותר נכון להגיד - אולי היא צריכה סיוע פנימי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי פנימי
עירית פרידמן20/03/2007שלום נטלי
את צודקת מאד בהערכתך שטיפול חיצוני/קוסמטי לא יפתור את הבעיה ושיש צורך בשינוי שיבוא מבפנים.
שינוי כזה איננו בהכרח שינוי תזונתי - ההומאופתיה היא עוד דרך לחולל שינוי פנימי שישפיע על סימפטומים חיצוניים. זוהי מהות פעולתה של ההומאופתיה בטיפול בכל סימפטום שהוא.
ההומאופת בוחן מהו חוסר האיזון הפנימי שמשפיע על הסימפטומים הפיזיים וע"י השינוי הזה נעלמים גם הסימפטומים הללו.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסלחי לי על הבורות
נטלי20/03/2007אבל טיפול הומאופטי זה לא בעצם רקיחה של כל מיני עשבים ותמציות למין "תרופות כאלו"?
אני מעדיפה שהשינוי יהיה משהו טבעי יותר, שאני אוכל לשלב באורח החיים שלי באופן קבוע בלי תרופות מיוחדות. האם יש להומאופטיה פתרון כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולחת :)
עירית פרידמן22/03/2007הבורות רבה ובדיוק לשם כך אני פה.....
לא, הומאופתיה זה לא "רקיחה" ולא "תרופות שכאלו"....
חשוב להדגיש-הומאופתיה היא דרך הריפוי ה"טבעית" ביותר שקיימת כי היא מעודדת את כוחות הגוף הטבעיים לרפא את מה שדורש ריפוי. משום כך הריפוי יציב, נכון, בריא וללא "תופעות לואי".
נטילת התרופה ההומאופתית מתבצעת ברוב המקרים פעם אחת בלבד-זה מספיק בד"כ כדי להניע את הגוף לפעולה. משום כך, זה בדיוק מה שאת רוצה!-דרך ריפוי טבעית שקל מאד לשלב באורח החיים הרגיל. ובנוסף-פגישות עם הומאופת אינן שבועיות אלא אחת לחודש וזו עוד סיבה שקל מאד להתמיד.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי, הפתרון נמצא בתזונה בריאה
נעמי24/03/2007מניסיון אישי של כמה שנים, מספיקה תזונה בלבד, ומה שיותר טבעית - יותר טוב.
כל מה שהגוף נזקק לו נמצא בטבע, במזון. הטבע לא התכוון שנקבל ויטמינים ומינרלים בנפרד,
בצורת כדורים, אלא רק כחלק ממזון.
צריך רק ללמוד כמה כללים, להבין אותם וליישם אותם ביומיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי את תזונאית?
מיקה25/03/2007אפשר לקבל את המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, רק מתעניינת בתזונה בריאה...
נעמי25/03/2007קוראת חומר בנושא, שואלת אנשים שיודעים, מיישמת את הכללים, ושמחה להעביר את המסר הטבעי
למי שמתעניין (יש רק מעטים, הרוב לא רוצים לדעת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
יפה שמעוני21/03/2007נטלי שלום,
בנטורופתיה אנחנו דוגלים ראשית בתזונה נכונה. אם את לא אוכלת נכון ומפתחת חוסרים של ויטמינים, או מינרלים זה יכול להשפיע גם על העור.
ראשית כל תתחילי לאכול אוכל בריא: ירקות, פירות, אגוזים, דגנים מלאים, שמן זית, טחינה, וכו'
את יכולה לקחת תוסף מזון להשלמת חוסרים, כמו אומגה 3, ויטמין A , אומגלין ומינרלים טבעיים של ד"ר שוסלר.
כמובן שמומלץ לעשות איבחון אצל מטפל מקצועי ליעוץ מקיף.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נעמי
הילה28/03/2007קודם כל, הרבה הרבה הרבה מים !
אני לא יודעת כמה את שותה אבל מים חשובים מאד לעור הפנים (לגוף בכלל), מינימום 3-4 ליטר ליום.
חשוב בהחלט להקפיד על תזונה נכונה אך במקביל גם הקרמים הנכונים יעשו את העבודה.
איני יודעת במה השתמשת קודם אך אשמח לשלוח לך דוגמיות אם תרצי.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה... התכוונתי נטלי (-:
הילה28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)