מיואשת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת..
    שירן
    19/05/2009

אני בת 20, וסובלת מדיכאון כבר תקופה ארוכה..
    ניסיתי כ"כ הרבה תרופות נוגדות דיכאון וחוץ מתופעות לוואי קשות- שום דבר לא עזר לי..
    בינתיים הדיכאון משתלט ואני לא מצליחה למצוא את הדרך החוצה..
    הפיתרון שניצב בפניי כרגע הוא לנסות תרופה נוגדת דיכאון אחרת ואיני רוצה לנסות זאת שוב , כבר נמאס לי.

אני כרגע מטופלת בתרופה בשם רמוטיב שהיא תרופה כימית אך על בסיס צמחי וגם היא לא משפיעה עלי..
    האם יש משהו ברפואה המשלימה שיכול לעזור לי להקלה בדיכאון הזה??

מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת..

הוספת תגובה

• יש!

עירית פרידמן
    20/05/2009

אל תתייאשי!
    בקליניקה אני רואה מקרים דומים לשלך - מחליפים תרופות פסיכיאטריות וכלום לא עוזר.
    טיפול הומאופתי מדויק מוציא מהיאוש והדיכאון ואז אפשר להוריד תרופות פסיכיאטריות ולחזור לחיים.
    אל תחכי ותעברי לדרך שונה מזו שהלכת עד עכשיו.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן יקרה

עדי מנחמי
    20/05/2009

את כל כך צעירה ולכן זה הזמן לקחת את העיניינים בידיים ולנסות להפסיק את הפתרונות הכימיים הקיימים ברפואה.אני אישית הורדתי רבים(כמובן בהסכמת הרופא)משמוש בתרופות נוגדות דכאון ע"י דיקור וצמחי מרפא.אנא,כנסי לאתר שלי,צפי ב 2 תוכניות בהן דיברתי על טיפול בדכאון.את יכולה לצאת ממעגל היאוש! עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירית ועדי

שירן
    20/05/2009

תודה רבה על תגובתכם המהירה והמעודדת..
    האם הצעד הבא אם כן הוא לפנות להומיאופת ?

אני די נוטה להטיל ספק בעניין צמחי המרפא..האם עצם העובדה שאני נוטלת רמוטיב <תרופה שהיא על בסיס צמחי> לא מעידה על כך שצמחי מרפא לא טובים מספיק כדי לייצב אותי?

ואיזה סוג של תרופות נותן הומיאופת?

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי- בעניין הסירטונים

שירן
    20/05/2009

ראיתי את 2 הסירטונים באתר שלך כרגע ודיברת שם על אחוז קטן מהאנשים להם יש נטייה לדיכאון ושלא היית ממליץ להם להפסיק עם תרופות.
    כמו כן משך את תשומת ליבי שאמרת שישנם אנשים עם מחלות נפש איתם אתה לא מתעסק בטיפול ברפואה המשלימה..
    ואני חושבת שזה בדיוק המקרה שלי - תקופה ארוכה שסבלתי מחרדה חברתית ולאחר מכן פיתחתי אנורקסיה..
    כך שכפי שאתה רואה המקרה שלי הוא לא המקרה הקלאסי של אנשים שנטלו כדורים "סתם" בגלל משבר כלשהו בחייהם..

שאלתי היא, האם בכל זאת לאור כל מה שתיארתי, היית ממליץ לי על טיפול מהסוג שאתה מציע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

עדי מנחמי
    29/05/2009

אם ענין האנורקסיה מאחורייך,אין שום בעיה בטיפול סיני לדכאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    24/05/2009

מנקודת המבט שאני נמצאת אני יכולה להפנות אותך להומאופת בלב שקט.
    רק להקפיד שיהיה זה הומאופת קלאסי.
    הטיפול ההומאופתי נטול חומרים כימיים ולכן נטול תופעות לואי וללא סיכון.
    כרגע נמצא בטיפולי מטופל שנוטל רמוטיב-התרופה הזאת לא הביאה לשיפור. לעומת זאת תרופה הומאופתית מדויקת מצעידה אותו קדימה למקומות שלא היה בהם שנים רבות.
    אם את רוצה לקרוא על הומאופתיה, כולל סיפורי מקרים את מוזמנת לקרוא באתר שלי-תמצאי אותו בפרטי האישיים.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו