מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים באוזנייםאמא21/06/2009
הבן שלי בן 4 שנים. ילד מקסים. ללא בעיות התפתחויות . יש לו מזה כשנתיים נוזלים באוזניים עם ירידה בשמיעה. הירידה נעה בין 35-40% בשני האוזניים תלוי בתקופות שאנו עושים לו בדיקת שמיעה. המליצו לנו על ניתוח. אני ממש לא רוצה לנתח אותו. אין לו דלקות אוזניים אך נזלות יש (לא הרבה) וכן פוליפ שלישי. מניסיוני עם בני שהיום בן 8 ולו היו דלקות אוזניים חריפות עם טיפולים של אנטיביוטיקות ושום דבר לא עזר עד שלבסוף רגע לפני הנתוח נתנו לו טיפול מונע של סטרואידים ואנטיביוטיקה מהדור הישן וטפו טפו הוא הבריא לגמרי אין יותר דלקות אוזניים.
אני רוצה לנסות טיפולים שונים לפני ניתוח. שמעתי על נרות הופי ועל דיקור סיני. מטריד אותי שהוא לא שומע טוב כאשר מדברים בלחש אך בטון גבוה - לא צעקות הוא כן שומע ושוב הוא מפותח מאוד לגילו מדבר היטב ומבין דברים.
מה ניתן לעשות????????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלי אוזניים
עדי מנחמי21/06/2009הטיפול היעיל ביותר ,מנסיוני,זה נרות הופי.אני משלב גם שמוש בדיקור ולעיתים גם צמחים שמסייעים להניע נוזלים בסינוסים ובאוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן21/06/2009שלום אמא
הניסיון המצטבר בטיפולים הומאופתיים בבעיות מהסוג הזה הוא מצוין.
ניתן לשלב עם נרות הופי בתחילת הדרך מתוך שאיפה לא להזדקק להם בהמשך.
כל טוב
עירית פרידמן-0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
יפה שמעוני23/06/2009שלום רב,
אני יכולה להמליץ על טיפול באיפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות. טיפול לא פולשני) שבעזרתו נקים וירוסים וחיידקים מהגוף בצורה קלה ומהירה.
כמו כן טיפול במלחי שוסלר שגם הוא קל ביותר ועוזר לבעיות של דלקות והצטברות נוזלים.
אנטביוטיקה וסטרואידים אינם מומלצים מאחר ואינם פותרים את הבעיה.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת מוסמכת בשיטת איפ"ק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)