מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באגן שמקשים על ההליכהסיגל21/07/2009
אני בת 34, וסובלת יותר משנה מכאבים בירכיים העליונות ובאגן, באופן אשר לעיתים מקשה עליי ללכת. לפני כשנה, באחד הימים, לא הייתי מסוגלת ללכת. הגעתי למוקד חירום, כל בדיקות הדם ובדיקות אחרות היו תקינות. יותר מאוחר עשיתי צילום רנטגן שהיה תקין. השערתי שהעניין התחיל מכיוון שהייתי בכושר פיזי ירוד ולאחר תקופה של הרמת משקל שלא הייתי רגילה אליו. אבחנת האורטופד: "כאבים בגב התחתון". בפיזיותרפיה נאמר לי שאין לי צורך בטיפול. והערה נוספת: כאשר אני עושה מתיחות באיזור הכואב (ירכיים עליונות) אני חווה הקלה זמנית (מועטה אמנם, אבל קיימת).
מה עצתכן/ם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מספר הערות
סיגל21/07/2009הפיזיותרפיסטיות המליצו לי על פילאטיס, אך כרגע יש לי קושי אפילו ללכת.
הגעתי למטפלת בדיקור סיני שהציעה לי כחלק מהטיפול כדורי צמחים שמעלים את מחיר הטיפול.
האם דיקור סיני יעזור? תוך כמה זמן אמור טיפול בדיקור להיות יעיל ולהסתיים? האם יש צורך אמיתי באותם כדורי צמחים או שניתן לוותר עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב טיפולים
עירית פרידמן21/07/2009שלום רוית
המלצתי לשלב טיפול במגע עם טיפול הומאופתי.
טיפול במגע יכול להיות שיאצו, כירופרקט או המלצות ליציבה נכונה.
טיפול הומאופתי יסייע לכל המערכת שלך לתפקד יותר טוב ולחזור למצב בריאות תקין.
כל טוב
עירית פרידמן - 0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית
עדי מנחמי21/07/2009מנסיוני בטיפול בדיקור בבעיות אוטופדיות,סביר כי נוצר לחץ בחוליות הגב התחתון.הלחץ מייצר הקרנה לעצם העצה שבאגן.קיים פרוטוקול טיפול מעולה בדיקור עם חימום הגב,אשר מוריד את הרגישות הזו.באתר שלי תוכלי לצפות בתכנית שדיברתי על נושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי, ועוד שאלה
סיגל23/07/2009תודה לך על תשובתך.
אני נוטה להחליט בעד טיפול בדיקור, שאכן כולל גם חימום, אבל אותה מטפלת שדברתי איתה אומרת לי שהטיפול חייב לכלול גם כמוסות צמחים אחרת יתארך פי שתיים.
כלומר, אם טיפול בדיקור עם כמוסות צמחים יארך 3-4 חודשים,
טיפול בדיקור ללא כמוסות ישיג את אותן תוצאות בזמן כפול- 6-8 חודשים.
כאשר קניית הכמוסות היא בתוספת מחיר משמעותית.
האם יש ממש בטענות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
עדי מנחמי23/07/2009טיפול בבעיות אורטופדיות לא מצריך כלל וכלל שמוש בצמחים.זה מיותר לחלוטין.כמה טיפולים בודדים בדיקור אמורים לשפר משמעותית את הכאב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, עדי!
סיגל23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדי מנחמי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)