מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות-כך באמצע החייםיוסי28/08/2009
אני בן 34, עובד במשרד ובריא בגופי ובנפשי...
לפני שבוע וחצי התחילה לי עצירות כך סתם באמצע החיים. אני רגיל ליציאות מרובות (מספר פעמים ביום) ומעולם לא היתה לי בעיה בתחום זה.
ניסיתי מיץ שזיפים, ניסיתי קונסיל , סובין , אך לשווא... העצירות לא עוברת ויש בי תחושת כבידות ומלאות
מה יכול לעזור לי? למה ואיך זה התחיל פתאום?
מצפה לישועות
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה באמצע החיים?
עירית פרידמן28/08/2009שלום יוסי
לא תמיד עצירות קשורה לאוכל.
הרבה פעמים עצירות היא תוצאה של סטרס כלשהוא. של ארוע רגשי שמשפיע על הגוף הפיזי.
נסה לבדוק מה קרה בחייך בתקופה האחרונה-אפילו דברים קטנים שנראים פשוטים לכאורה יכולים להשפיע.
הפתרונות שיש לי להציע הם הומאופתיים.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
יפה שמעוני29/08/2009יוסי שלום רב,
עצירות יכולה להיות על בסיס פיזי, או רגשי.
אם אין יציאות בכלל, כדאי לבדוק אם אין חסימת מעיים.
תנסה תחילה עבודה עצמית כמו:
נשימות לתוך הבטן.(תרגיל ביוגה).
לנשום דרך האף לתוך הבטן. לנפח את הבטן לספור עד 5 ולשחחר דרך האף. 10 תרגילים כל בוקר.
עמידת נר יכולה לעזור. הליכה, שחיה, רכיבה על אופניים.
עיסוי עם כף היד באזור המעיים עם כיוון השעון.
תשתה ותאכל סלק. אורז מלא, לחם מחיטה מלאה. הרבה ירוקים.
תשתה הרבה מים.
אם כל זה לא יעזור תעשה איבחון אצל מטפל מקצועי למציאת הגורמים לעצירות הפתאומית.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)