מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרהll03/09/2009
שלום,
מזה כ- 4 חודשים אני סובל מתופעה של דברים שנראה לי כבר קרו בעבר בדיוק אותו הדבר, אך הם לא באמת קרו... (רואה, שומע, בעיקר לדברים חדשים שאני נחשף אליהם)
סוג של דה ז'ה וו מתמשך ולא נעלם...כמו תקופה שכאילו כבר קרתה בחיים אך היא לא קרתה למעשה לעולם...
בנוסף אני מרגיש כל הזמן עייף, לפעמים חסר תאבון ועם מצב רוח ירוד.
ידוע כי אני לא הבן אדם הכי רגוע (עצבני, מתוח, לחוץ בעבודה) ואף עברתי מספר התקפתי חרדה שלאחר מכן התחילה התופעה הזאת.
עשיתי את כל הבדיקות האפשריות החל מMRI, EEG, בדיקות דם וכו' וכל הבדיקות ב"ה תקינות.
קיבלתי המלצה לפנות לגורם פסיכולוגי/פסיכיאטרי אך כרגע הטיפול אינו מועיל בהרבה ולפי מיטב הבנתי התופעה די מוכרת אך לא יודעים בדיוק מה הגורם והיא גם מאוד נדירה כך שלא מוצאים פתרון ורק מנסים להרגיע אותי כל פעם. (רק שזה לא עוזר כי אני קצת נרגע אבל התופעה לא נעלמת)
התופעה מאוד לא נעימה בעיקר בגלל שהיא מפחידה ומוציאה אותי מריכוז ביום יום.
מעניין אותי אם אכן התופעה מוכרת והאם יש דרכים לטפל בה.
שמעתי על בן אדם אחר שקרה לו תופעה מאוד דומה ונתגלה אצלו מחסור בויטמין B12 ולאחר מכן הכל נעלם לו, אך אצלי הבדיקות היו תקינות כפי שציינתי.
אודה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש עזרה
יפה שמעוני05/09/2009שלום לך,
על מנת שניתן יהיה לעזור לך אני ממליצה לעשות איבחון יסודי בנטורופתיה בשילוב שיטת איפ"ק על מנת למצוא את הגורם לתופעה.
בברכה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה הומאופתית
עירית פרידמן07/09/2009שלום וו
בהומאופתיה מתייחסים בשיא הרצינות לבעיות שאותן אתה מציין. בוחנים אותן ואת ההקשרים לחייך ולטבע שלך.
מתאימים למצב הזה רמדי (תרופה הומאופתית) שיכולה להקטין ולהעלים את התחושות הלא רצויות.
כל טוב
עירית 0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)