התעלפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלפויות
    אבי ק
    19/09/2009

שלום ,
    אני חדש בנושא רפואה משלימה או אלטרנטיבית .
    הסיפור הוא כזה :
    אמי בת - 69 סובלת כבר 7 שנים מהתעלפויות פתאומיות חוזרות ונישנות, שקורות לפעמים פעם אחת לחודש ולפעמיים כמה פעמיים ביום .
    בכול התקופה הנ"ל התיעצנו פעמים רבות עם רופאים מומחים בעיקר נורולוג וכרדיולוג.
    בנוסף ביצענו את כל הבדיקות האפשריות שנלחנו מתאמם (כמו : א.א.ג , CT...) והן יצאו תקינות .
    לפי רופא המשפחה שלנו עדיין לא נמצאו הסיבות להתעלפויות .
    חשוב לציין שלא הצלחנו לאפיין את הסיבה להתעלפות זה קורה בעמידה , ישיבה , בחורף , בקיץ , במנוחה ובזמן מאמץ .
    מכיוון שברפואה הקובנציונלית לא קיבלנו מענה חשבתי ללכת אולי לכיוון הרפואה האלטרנטיבית / משלימה.
    השאלה שלי היא למי אני יכול לפנות בתחום הרפואה האלטרנטיבית / משלימה לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלפויות

הוספת תגובה

• לאבי

עדי מנחמי
    23/09/2009

אם אין שום ממצא פטולוגי,בהחלט שכדאי לעשות בדיקה יסודית של רפואה משלימה.ברפואה היפנית,אנו בודקים עשרות אזורי רפלקס על מנת להגיע לאבחון מדוייק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

יפה שמעוני
    01/10/2009

אבי שלום רב,

כדאי לך להפנות את אמך לאיבחון יסודי אצל נטורופתית על מנת למצוא את הגורם לבעיה שלה.
    מה מצב הסוכר של אמך? נפילות סוכר יכולות לגרום להתעלפויות.

חג שמח,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו