האביב עושה לי מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האביב עושה לי מיגרנה
    שני
    29/03/2007

כולם שמחים, כולם יוצאים לטייל, כולם מאושרים מכך שהשמש יצאה והחורף נגמר, ורק אני יושבת בבית כבר שלושה ימים, לא יכולה להתסכל על אורות חזקים ומתפוצצת מכאבי ראש.
    כמה מדכא....
    אין לי תופעות אלרגיה כמו עיטושים, פריחות וכד'...זו פשוט מיגרנה קבועה שחוזרת על עצהמ כבר כמה שנים לפני פסח. אני בטוהח שהאלכוהול והסיגריות לא עוזרים, אבל כרגע הם החברים היחידים שלי.

אשמח לייעוץ. מה אפשר לעשות בנושא?
    ואל תגידו לי תלכי לטיפול הומאופטי.....אין לי כסף לטיפולים עכשיו. אני סטודנטית בת 24, גרה בת"א ועובדת במלצרות....באמת שאין לי שקל לשים על זה...עד עכשיו קניתי אקמולים בסופר, אבל זה כבר לא עוזר. ........מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האביב עושה לי מיגרנה

הוספת תגובה

• מיגרנות

יפה שמעוני
    29/03/2007

חני שלום,
    נראה לי שאת לוקחת הכל קשה מדי.
    כנראה את אלרגית לשינויי אקלים, או זיהום אויר , מתח, חוסר ברזל, חוסר מגנזיום, או סיבות אחרות שללא איבחון קשה לייעץ לך.
    טיפול מקצועי לא עולה כל כך הרבה. אם יש לך כסף לסיגריות ולאלכוהול אז את צריכה להחליט מה העדיפויות שלך.
    בכל אופן מומלץ להוריד את הסיגריות ואת האלכוהול, כיון שזה רק מחמיר את המצב.
    בבית טבע תוכלי למצוא תוספי מזון להשלמות תזונתיות ולטיפול במיגרנות.
    חג שמח,

ד"ר יפה שמעוני - נטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

עירית פרידמן
    29/03/2007

אני דוקא כן מציעה לך הומאופתיה וכפי שאני אומרת לכל מי שפונה אלי אומר גם לך.
    אצלי כסף לא מהווה מכשול לטיפול! אמנם יש מחיר לפגישה אך מי שלא יכול לעמוד בו (ואת לא יחידה) משלם בהתאם ליכולתו!
    כך שאם תרצי את מוזמנת ליצור קשר ולטפל בעצמך כפי שמגיע לך.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו