לימודי רפואה משליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי רפואה משליה
    ג'ני
    11/11/2009

אני מתעניינת לגבי לימודים בתחום הרפואה משלימה . מתעניינת בתחום הנטורופתיה , יוגה , דמיון מודרך , תזונה , פרחי באך , רפואה סינית , רפלקסולוגיה
    וחשוב לי לדעת מה מכל מוסדות הלימוד (שמסתבר שהם רבים מאודדד) הוא הטוב ביותר בתחומים הללו והאם בכלל קיים מוסד שיכול לשלב את כל נושאי הלימוד האלה .
    אשמח לקבל דעות מאנשים שמכירים טיפה יותר לעומק את התחום שיכולים להמליץ לי על המוסד הלימודי שבו אוכל ללמוד את החומר בצורה הטובה והמעמיקה ביותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי רפואה משליה

הוספת תגובה

• לימודים

עדי מנחמי
    11/11/2009

רידמן היא מכללה טובה שמרכזת מגוון רחב של תחומי חימוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

ג'ני
    11/11/2009

אתה יודע אולי אם וינגייט ומדיסין קולג' באותה הרמה או שהם טיפה נופלים מרידמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ני

יפה שמעוני
    11/11/2009

ג'ני שלום,

רוב המקצועות שציינת נלמדים במסגרת הנטורופתיה.
    תכנסי לאתר של האגודה הישראלית לנטורופתיה ושם תמצאי את רשימת המכללות המוכרות ע"י האגודה.
    תבחרי באחת המכללות מהרשימה הקרובה אליך.
    כדאי לבדוק כמה מהן עד שתמצאי את המתאימה ביותר.

רפואה סינית לומדים כמקצוע בפני עצמו.

בהצלחה,
    יפה שמעוני (יו"ר האגודה לשעבר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו