שלום רב,זה שנים שיש לי ולאחותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,זה שנים שיש לי ולאחותי
    אנט
    15/11/2009

התאומה התקף גירודים ברגליים ובידיים,זה קורה אחרי מקלחת מידיי פעם,אחרי גילוח או שעווה,הלכתי לרופאי עור ,וגם לבדיקת אלרגיה,אני כבר לא יודעת מה לעשות,השנה זה תקף אותי בים מספר פעמים,בחיים לא קרה לי,גירדו לי הרגליים עד שהגעתי למצב בכי,אנשים ניסו לעזור אבל הגירוד עבר רק אחרי שגירדתי במשך שעה,אני כבר מיואשת ,יש לי עכשיו משחה למריחה אבל להשתמש אך ורק אם יש גרד,כמו כן עשיתי בדיקת דם הכל תקין אשמח לשמוע מכם,
    תודה מראש אנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    15/11/2009

שלום אנט
    הגירוד הוא תופעה שנובעת ממקור פנימי לכן משחות או כל טיפול חיצוני לא יפתרו את הבעיה.
    טיפול הומאופתי מנסה להתחקות אחר שורש הבעיה וכשמטפלים מהשורש יש סיכוי טוב לריפוי כולל.
    אגב-יכול להיות מצב שבו את ואחותך תקבלו תרופות הומאופתיות שונות. כי למרות שהסיבה היא גנטית מה שמתפעל אותה שונה אצל שתיכן.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנט

יפה שמעוני
    15/11/2009

אנט שלום רב,

אני ממליצה לעשות איבחון בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות).
    בשיטה זו ניתן לאבחן את מקור הבעיה ולנקותה מהגוף.

יכולה להיות רגישות למזונות מסויימים, זרימת דם, חומרי ניקוי, קוסמטיקה, ביגוד, שינויי אקלים, כימיקלים, מתכות, פטריות וכו'.
    כאמור, לאחר האיבחון יכולים לנקות את הגורם לגירודים בטיפול קל ולא פולשני.

בברכה,
    יפה שמעוני - נטורופתית ומטפלת מוסמכת באיפ"ק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי יש לכם זיהום בבית

יגאל ב"י
    16/12/2009

חומרים ריחניים ,צינורות מים ישנים,הרבה חשמל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו