מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי רעליםמירי01/04/2007
שלום,
אני מעוניינת לעשות ניקוי רעלים מהגוף בשביל להרגיש טוב יותר...אני יודעת שיש כל מיני טכניקות אבל אני מחפשת משהו שאפשר לעשות או לשתות בבית, אולי איזה מיץ או שינוי תזונתי. יש לכ המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
עירית פרידמן04/04/2007למה את זקוקה לניקוי רעלים?
ניקוי רעלים היא דרך שמותאמת לאדם על סמך אינדיקציות מסוימות. למשל אם צרכת תרופות כימיות במשך תקופה ארוכה.
וגם אם תחליטי שזה מה שאת צריכה כרגע אני ממליצה לך לעשות זאת אך ורק בהשגחה של איש מקצוע, בד"כ נטורופת.
במקביל אני ממליצה לך לשקול טיפול הומאופתי שעוזר לכל מערכות הגוף להתאזן כך שהרעלים יפורקו ע"י הגוף, בכל הרמות.
כל טוב וחג שמח
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצום מיצים
רויטל04/04/2007יש איזה שיטה ששכחתי את שמה (שיטת אן משהו) שאומרת שצריך יום בשבוע לשתות רק מיצים מפירות ומירקות בלי לאכול ולשתות כל בוקר רבע כוס מיץ עשב החיטה.
חוצזמה צריך להקפיד על תזונה טבעית ומאוזנת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת אן ויגמור
רויטל04/04/2007זה השם שחיפשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים
יפה שמעוני05/04/2007מירי שלום,
אני ממליצה על ניקוי רעלים פעמיים בשנה. אביב וסתיו. כמובן שהבסיס צריך להיות לעבור לתזונה נכונה עבורך, בהתאמה אישית. באופן כללי מומלץ להמנע מקמח לבן, אורז לבן, סוכרים, אלכוהול, סיגריות, מזון מטוגן, חומרים משמרים, צבעי מאכל, חומרי הדברה (כדאי לעבור למזון אורגני).
כמו כן מומלץ לעשות ניקוי לכבד בעזרת צמחי מרפא כמו גדילן מצוי, שן ארי, או פורמולה שמכילה את כל הצמחים שעוזר לנקות את הרעלים - קלינטוקס, או דיטוקס. לשתות מים ותה צמחים.
אפשר גם להתחיל בצום מיצים ונוזלים פעם בשבוע, לצום יותר ממושך צריך לעשות בהשגחת והדרכת נטורופת מקצועי.
בהצלחה,
יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)