מספר בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר בעיות
    ליאל
    06/12/2009

שלום ,
    1.יש לי בעיה מזה 3 חודשים
    לאחר האכילה האף שלי הופך להיות מנוזל ,לא משנה מה אכלתי
    מתוק ,מלוח ,חריף,חמוץ,חם קר,הוא תמיד מנוזל
    הדבר ממש מעיק עליי
    אני תמיד יודעת שלאחר האכילה אני צריכה להצטייד הטישו בשביל האף
    ממה יכולה להיות התופעה הנ"ל ?
    2.יש לי ליחות בזמן האחרון ,יש לציין שאני מרבה במוצרי חלב ופירות ומאוש לא ארצה להמנע מהם במידה וזו הסיבה ללחות ,מה ניתן לעשות בנידון ?
    3.בעיה נוספת שיש לי היא פיטריה בצפורן ניסתי הרבה משחות אך שום דבר לא עזר מה לעשות ?
    4.אני סובלת מגזים בתדירות מאוד גבוה ,ריחות ממש מוזרים ומעיקים ,תמיד אני בתחושה של מלאות ובטן נפוחה ,צורך בהתרוקנות של שטן לעיתים תכופות ,שוב מה ניתן לעשות ?
    5.אני סובלת בזמן האחרון מנידודי שינה ,קמה מדי פעם בלילה ,קמה פעם פעמיים להתפנות ,שקועה במחשבות ובגללן קשה לי להרדם
    6.מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי פצעים על העכוזים ,אני לא יודעת מה לעשות איתם
    זה מאוד לא אסתטי וממש גורם לי לאי נעימות ,מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר בעיות

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    06/12/2009

שלום ליאל
    טיפול הומאופתי מתייחס לכל הבעיות ומנסה להבין מה הגורם המאחד העמוק ש"אחראי" לכל המקבץ הזה.
    טיפול בכל בעיה בנפרד "מפספס" את הנושא המרכזי ויכול לייצר התפרצות של בעיה במקום אחר.
    בטיפול הומאופתי אינך צריכה לשנות אורח חיים או לוותר על מאכלים שאינך מוכנה לוותר עליהם.
    אם מענין אותך את מוזמנת לקרוא יותר באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל

יפה שמעוני
    08/12/2009

ליאל שלום,

לפי הסימפטומים שאת מתארת יתכן ואת סובלת מפטריית הקנדידה.
    הקנדידה נמצאת במערכת העיכול וכשהיא מתרבה יתר על מידה היא מפרישה רעלים הגורמים לנפיחות בבטן, תשוקה לסוכרים, עייפות, אלרגיות לכל מיני מזונות, הפרשות וגירודים, פטריות בציפורניים ועוד רשימה ארוכה של תופעות.

לגבי מוצרי חלב פרה, הם גורמים לבעיות ליחה. תנסי מוצרי חלב עיזים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו