קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב וריכוז
    מיכל
    16/12/2009

שלום רב,

יש לי בעיות קשב וריכוז (ניסיתי טיפול הומאופטי ולא עזר לי..) ואני לוקחת אומגה 3. שאלתי קשורה למינון, בכדורים שקניתי 1000 מיליגרם, כאשר 18% מתוכם epa ו12% epa. שאלתי היא איזה מינון שלכדורים אני צריה לקחת, ואם יש חשיבות לחלוקתבוקר/ערב. כרגע אני לוקחת כדור אחד בבוקר.

תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז

הוספת תגובה

• אומגה 3

יעל
    17/12/2009

שלום ,
    יש כדורים במינון יותר גבוה - שהם הרבה יותר מומלצים
    בכל מקרה כדור אחד זה כאילו לא עשית כלום
    לא משנה מתי את לוקחת , את יכולה את שתהן ביחד מומלץ לפני האוכל או לאכול משהו קטן אחרי ( כי אחכ יש טעם של דגים

אני לא מאמינה שזה משהו שיכול לעזור לריכוז , לאומגה 3 יש הרבה מאוד יתרונות יכול להיות שזה משפיע במידה מסויומת אבל זה לא יפתור את הבעיה...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיכל
    17/12/2009

תודה על תשובתך,

האם יש לך המלצה על תוסף תזונה נוסף?

תוד מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

יעל
    17/12/2009

ממה שאני יודעת זו בעיה שרבים נלחמים איתה ילדים ובוגרים כאחת ועדיין לא נמצאה נ וסחת הפלא - מה שלדעתי מאוד משפיע זה אורח חיים ככלל( אגב , בת כמה את ? ומה נסיית כבר ? האם ריטלין עזר או שאת פשוט מעדיםפה משהו טבעי ?)

ממה שאני יודעת ריכוז מושפע מרמת הסורטינון בדם, הרמה שלו מושפעת ממספר גורמים
    זה אותו הורמון שגם משפיע על מצב הרוח- ייתכן וזו הסיבה שאמרו לך לנסות אומגה 3 אבל צריך מינון גבוה יותר , מה שיש לך זה הסטנדרטי , אני מכירה
    • תרי-אומגה EXTRA עם מינון גבוה וזה פורמולה במיוחד למצב רוח
    שימי לב שהאומגה שאת קונה יהיה ללאממזהמים כגון: כספית, דאוקסין ואחרים

תוספת של B6 , ההורמון מששתתף בתהליך חשוב לייצור הסורטינון

תקחי כבר פורמולה שמכילה את כל ה B

יש הממליצים לשלשב שיאצו ודמיון מודרך ...אני מניחה שבגדול זה מרגיע את הגוף ומשפיע איך שהוא על רמת הסורטינון

אבל מכל זה אני בעד - ס פ ו ר ט .....גם אם את לא אוהבת אחרי שבועיים שתלכי בכוח את תתאהבי בזה ותראי שזה עושה לך רק טוב! ספורט פותר כמעט הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!

מיכל
    19/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

יפה שמעוני
    20/12/2009

מיכל שלום,

תמיד כדאי לקחת לפי ההמלצות הרשומות על המוצר. בכל מקרה פעם ביום זה לא מספיק.

להפרעות קשב וריכוז כדאי לעשות עבודה יותר רצינית ולבדוק לגבי תזונה נכונה, אלרגיות, הצטברות רעלים בגוף, ויטמינים ומינרלים. צריך לאזן את כל המערכות וזאת רק לאחר איבחון יסודי אצל נטורופת מוסמך.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו