מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כללימיכל22/12/2009
שלום רב,
אני קצת יורה באפלה,
אני מחפשת איזשהו סוג של טיפול שיחזק לי קצת את הגוף ולא יודעת באיזה כיוון לחפש:
באופן כללי יש לי לחץ דם נמוך וחוסר ברזל, אני חצי שנה אחרי לידה ומאז הלידה יש לי כל מיני פטריות בעיקר בקרקפת אבל גם בעוד מקומות. מאז הלידה ירדתי כ-7 קילו מתחת למשקל המקורי של לפני ההריון, כנראה כתוצאה מההנקה, אני עדיין מניקה הנקה מלאה. (אין לי חוסר משקל, היה לי משקל עודף לפני ההריון ועכשיו אני במשקל סביר פלוס).
לפני ההריון היה לי תחושת נימול ברגליים ובידיים וקצת סחרחורות, הרופא טען שזה מלחץ דם נמוך ואין מה לעשות עם זה (ואחרי מחקר באינטרנט הבנתי שאכן אלה תופעות של לחץ דם נמוך ואין להן טיפול).
בהריון תופעת הנימול החמירה ורופא הנשים הבטיחלי שזה בגלל ההריון. אכן עם הלידה זה הפסיק אבל עכשיו אחרי חצי שנה זה חזר.
אשמח לעצות ורעיונות, באופן כללי ברפואה המשלימה התחום שהכי מדבר אלי הוא נטורופתיה, אבל אני לא יודעת איך הוא יכול להועיל לי כרגע, ואולי יש תחומים שיכולים לעזור לי יותר.
תודה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי משולב
עירית פרידמן22/12/2009שלום מיכל
אני ממליצה לך על שילוב טיפולים.
מכיון שנטורופתיה מדבר אליך ואת מוכנה לשינוי בהרגלי האכילה זה יכול לעשות עבודה טובה מאד.
אבל-הגוף שלך עבר תקופה ארוכה של שינויים (הריון, לידה, הנקה) והוא לא הסתגל טוב לשינויים הללו.
לראיה-הירידה הכללית שלך באנרגיה ובתיפקוד. הומאופתיה היא תחום שיכול לתת מענה לסוג הבעיה הזה ויכול להשתלב טוב עם נטורופתיה.
את מוזמנת לקרוא באתר שלי על טיפול הומאופתי בהקשר של הריון ולידה.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אשמח לקבל תגובות נוספות
מיכל22/12/2009אני בהחלט אקרא באתר שלך, הבעיה שיש לי קצת מחסום בקשר להומאופתיה.
אשמח לשמוע הצעות נוספות מתחומים שונים, מהמומחים בפורום וגם מהקוראים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום
עירית פרידמן22/12/2009הי מיכל
אם תוכלי לשתף על ה"מחסום" אולי אוכל לעזור ולשחרר אותו....(-:
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יפה שמעוני22/12/2009מיכל שלום רב,
אני משווה את הגוף שלנו למכונה משוכללת.
על מנת שמכונה תעבוד ללא תקלות יש לתחזק אותה. לנקות, לחזק ולספק את כל החומרים הדרושים. אחת לכמה זמן צריך לעשות אוברול כללי.
כך גם הגוף שלנו. ידוע שהריון ולידה סוחטים אנרגיה. ואם לא היו לך מספיק אנרגיות לפני ובזמן ההריון, אחרי הלידה תרגישי את התוצאות.
אנרגיה אנחנו מקבלים ראשית כל בתזונה נכונה, חשיבה חיובית ולפעמים בניקוי רעלים ואלרגיות שהצטברו.
אם את סובלת מפטריות במקומות שונים בגופך, אולי יש לך קנדידה שזו פטריה שעושה הרבה תופעות לוואי וכדאי מאוד להפטר ממנה.
אם את עדיין מניקה, (אולי כדאי להפסיק, תינוק צריך אמא בריאה),
את צריכה השלמות של ויטמינים ומינרלים כמו פרנטל. בעיקר ברזל-ו B קומפלקס,
לאכול הרבה ירקות כתומים וירוקים, דגנים מלאים, ביצים (רצוי אורגניות) כל יום, בשר, עוף דגים, שקדים ואגוזים. להמעיט במתוקים, מוצרי סויה, שמרים ואלכוהול.
לשתות הרבה מים, תה צמחים,( תנסי תה עם קינמון פעמיים ביום, מעלה את הלחץ דם), מיצים טבעיים. לטייל בחוץ, תרגילי נשימה.
כמובן שאיבחון יסודי אצל נטורופת יכול לעזור לך לקבל המלצות אישיות עבורך.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה,
מיכל22/12/2009נכנסתי לאתר שלך בנושא קנדידה ונדהמתי. קודם כל כמו שרשמת חשבתי שקנדידה זו פטרייה בווגינה ואין לי שום תופעות בווגינה, אבל כפי שלמדתי אצלך זה משהו אחר לגמרי ונראה לי שבהחלט יכול להיות שהתופעות שאני סובלת מהן קשורות בזה.
רשום באתר שיש מספר בדיקות ע"י אירדיולוגיה, קינסיולוגיה, וגם בדיקת דם. האם מקבלים תשובה חד משמעית לגבי הימצאות הקנדידה?
תודה מראש, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)