דלקות חוזרות באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות באגן
    לי
    26/12/2009

שלום, בשנה האחרונה נתקפתי כשלוש פעמים בדלקת באגן המלווה בכאבים קשים ואפילו אושפזתי , הבעיה היא שהדלקת חוזרת ואני מקבלת כמויות עצומות של אנטיביוטיקה והרופא אמר לי כי הדלקות האלה גורמות לעקרות (אני רווקה בת 28)ואין לרפואה שום דרך למנוע את חזרת הדלקות. אני מודאגת מאד ורציתי לברר אפשרות לטיפול ברפואה האלטרנטיבית. מחכה לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות באגן

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    26/12/2009

שלום לי
    את צודקת-המצב הנוכחי שלך הוא בלתי נסבל ועליך לטפל בו כדי שהדלקות לא יחזרו.
    הומאופתיה יודעת לעשות זאת כשמותאמת תרופה מדויקת למצבך. מן הסתם עם טיפול מדויק כמויות האנטיביוטיקה ירדו וזה כשלעצמו הוא כבר תרומה רבה לבריאות.
    טיפול הומאופתי הוא אינדיבידואלי ומחייב פגישה של 1:1 עם הומאופת שישמע על מצבך ועליך ויוכל להתאים לך את הטיפול הנכון.
    כל טוב
    עירית פרידמן-הומאופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

יפה שמעוני
    26/12/2009

לי שלום רב,

מגיעות אלי לטיפול נשים עם בעיות דומות לשלך ונפתרות מהבעיה לאחר טיפול באיפ"ק בשילוב
    המלצות מקיפות המותאמות לך אישית.

בשיטת איפ"ק ניתן לנקות מהגוף וירוסים וחיידקים, כימקלים, מתכות, פטריות וכל מה שמיותר.

הטיפול אינו פולשני והוא מיועד לאיזון וניקוי הגוף עד לבריאות טובה.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו