מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרדות זגוגית העיןמיכל מרגליות26/12/2009
שלום וברכה, לפני כשלושה חודשים עברתי תהליך שהוגדר כ"היפרדות זגוגית העין". אני במעקב ורשתית העין לא ניזוקה. לאחר שלושה חודשים , קרה דבר דומה בעין השניה. התופעה לא מוגדרת כמחלה, אלא כתהליך של הזדקנות העין. אני בת -61. היא מלווה בטבעות מרחפות בשדה הראיה וכן בהבזקי אור בשוליים של העין. זה מאוד מכביד עלי ואני מעונינת לדעת מהי האפשרות האלטרנטיבית לטיפול בעיניים. סקירה בשטח צמחי המרפא לא העלתה הרבה פרט לאייברייט. אני חיבת לציין שרופאים טוענים שהמח מתרגל לתופעה. אצלי זה לא קרה. וכן בשני המקרים זה קרה אחרי ימים מאומצים פיזית ונפשית.
טוב שאין עוד עיניים, אך צריך להחלים את הקיימות במהרה,כיון שעבודתי קשורה בכתיבה מרובה.
אודה לכם על עצה טובה. מיכל מרגליות, בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה טובה
עירית פרידמן27/12/2009שלום מיכל
עצתי הטובה היא לגשת למטפל רציני ולא להסתפק בעיצות איטרנטיות.
מצב שאת מתארת דורש טיפול אחראי ואת זה אי אפשר לספק כאן.
אני ממליצה בחום על טיפול הומאופתי אבל בטוח שגם בתחומים אחרים כמו למשל רפואה סינית ניתן להתייחס למצב ולהקל עליו.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יפה שמעוני28/12/2009מיכל שלום רב,
אני ממליצה לך להיות בטיפול אצל רופא עינים מומחה. זה שייך לתחום האחריות שלהם ולא כדאי לשחק עם העינים. קיימים כמה טיפולים ברפואה הטבעית לטיפול בעינים, אבל לא בטוח שזה מתאים למקרה כמו שלך.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)