טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני עובר טיפול בסג'ו לברכיים והמטפל שלי עבר משימוש במוקסה לשימוש במנורת מוקסה. היא עושה ריח דומה (הרבה פחות חזק) למוקסה ואני מתעניין לקנות אחת כזו לשימוש אישי. בדקתי באינטרנט והתברר לי שזו בעצם מנורה TDP והיא מנורת מנירלים ע"י אינפראדום. האם זו אותה המנורה כי המטפל שלי לא מכיר את הטכנולוגיה הזו אלא רק את העובדה שהיא עושה את אותה הפעולה של מוקסה. לפני שאני קונה את המנורה רציתי להתייעץ אם המנורה טובה ומה שאני מחפש או סתם מנורת קריאה ממש יקרה.
תודה רבה. אלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לי נסיון במנורה הסינית היא נקראת גם BCD החברה המנוסה ביותר היא חברת לקס ליוור אינטרנשיונל עם ותק של 11 שנה מינימום יש להם נסיון בישראל עם מאות אלפי איש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר