שאלה בנוגע לויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לויטמינים
    flower1209
    16/01/2010

קיבלתי מרופא העור שלי ויטמינים לשיער בשם Roots HR בגלל נשירת שיער מוגברת.

על-פי בדיקות הדם אין כל ממצא לבעיה כלשהי והכל תקין. רופא עור אחר עימו התייעצתי אמר לי כי ויטמינים מעלים במשקל היות והם מגבירים רעב.

רציתי לשאול האם זה נכון באמת? האם לפני שאני מתחילה לקחת את הויטמינים הללו עלי לשקול תסמין של עלייה במשקל/רעב מוגבר?

אודה לכם על תגובתכם, זה מאד חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לויטמינים

הוספת תגובה

• תשובה

עירית פרידמן
    16/01/2010

שלום
    לא ידוע לי על עליה במשקל כתוצאה מויטמינים.
    אבל כן ידוע לי על נשירת שיער ואני יכולה לומר לך בביטחון שהסיבה לנשירה בד"כ איננה חוסרי מזון אלא בעיה מהתחום הרגשי .
    בטיפול הומאופתי ראיתי כמה מקרים שהסימפטום המוצהר היה נשירת שיער ותמיד בתשתית היתה בעיה אחרת שדרשה התייחסות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים

יפה שמעוני
    16/01/2010

שלום רב,

נשירת שיער יכולה להיות על רקע של חוסר ויטמינים ומינרלים, אינדוקריני, או מתח וחרדות. האם עשו לך בדיקות לבלוטת התריס?

מומלץ לשים לב לתזונה עתירת ירקות, פירות, דגנים מלאים, ביצים, דגים, שקדים, אגוזים, גרעיני דלעת וחמניות. טבעי ולא קלוי. שתיה של מים, תה צמחים ומיצים טבעיים.

לאכול מנות קטנות כמה פעמים ביום.

לגבי הויטמינים אין חשש להשמנה.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לנשירה

flower1209
    16/01/2010

קודם כל תודה רבה על התגובות שלכן.

לגבי הנשירה- עשו לי את כל הבדיקות שצריך וכן, גם תפקודי בלוטת התריס תקינים.
    אני אוכלת מכל אבות המזון, יש לי דיאטנית שאיתה אני נמצאת במעקב גם. משקלי תקין לחלוטין וגם המחזור סדיר.

בהתחלה אמרו לי שייתכן וזה כתוצאה מחילופי עונות, אבל אנחנו נמצאים כבר בחודש ינואר והנשירה עדיין מוגברת ולא חולפת..
    הויטמינים הללו של ROOTS HR אמורים לעזור בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עירית פרידמן
    16/01/2010

כפי שכתבת-ערכו לך את כל הבדיקות ולא מצאו שום חוסרים או בעית כלשהי.
    ולכן אני חוזרת לתשובתי הקודמת-לדעתי הבעיה איננה פיזית אלא נפשת/רגשית.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו