מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ בבקשה...נדב26/01/2010
שלום...הייתי רוצה לפנות בהודעה זאת לאנשים שעוסקים בתחום הרפואה האלטרנטיבית.
שמי נדב יש לי סבתא שסובלת ברגל מצליעה עקב ניתוחים רבים שעברה כדי לשקם את הרגל אחרי נפילה.
עד לפני כשנה ניהלה חיים נורמליים הכוללים גם הליכה מרובה התעמלות ושחייה עד לפני שנה קרתה תאונה היא נפלה מכיסא ושברה את הרגל שוב, מה שגרם לסיבוכים בניתוחים שעברה לאחר מכן היה זיהום כלשהו(דלקת כרונית) שאינו עובר גם לאחר שני ניתוחים במהלך התקופה הארוכה הזאת היו כמובן המון תרופות נלוולת שגרמו ירידה במשקל ועוד תוצאות לוואי.כרגע המצב בו היא נמצאת הוא לפני כריתה בגלל הזיהום שמתפשט.
אני רוצה לפנות לרפואה האלטרנטיבית לסיכוי אחרון לפני ההחלטה לכריתה.
האם ישנו טיפול כזה שיכול למנוע דלקת כזאת או אם בכלל זה תלוי בדברים אחרים כמו תזונה או לפנות לטיפול בצמחי מרפא...
הייתי שמח לקבל תשובה בהקדם והמלצות אל מי לפנות..
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בייעוץ
עירית פרידמן27/01/2010המצב של סבתך לא פשוט בכלל ולכן יש קושי במתן ייעוץ אחראי.
אני חושבת שכדאי לפנות לטיפול ברפואה משלימה בכל מקרה -אולי אפשר יהיה למנוע כריתה ובמקרה הרע ניתן יהיה לעזור בהחלמה.
כדאי לשלב טיפולים-האפשרויות הטובות הן טיפול הומאופתי +טיפול במגע כמו שיאצו או רפלקסולוגיה.
או דיקור סיני.
כל טוב לך ולסבתא
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסבתא של נדב
יפה שמעוני28/01/2010נדב שלום רב,
יש לקחת בחשבון שבגיל מבוגר לא תמיד ניתן לתקן דברים.
בכל אופן כדאי לנסות לחזק בעזרת תזונה נכונה, תוספי מזון וניקוי רעלים.
אני ממליצה שתתן לסבתך:
טראומיל 2 כמוסות במציצה 3 פעמים ביום. עוזר לדלקות וכאבים.
12 המינרלים הבסיסים ע"ש ד"ר שוסלר במציצה. 4 סוכריות 4 פעמים ביום להשלמת מינרלים לאיזון כללי.
מורינגה בכמוסות, או בטיפות ,לפי הוראות. עוזר לדלקות ומחלות.
מומיו - בכמוסות, או טיפות לפי הוראות יצרן. עוזר לשברים ואיחוי גם בגיל מבוגר.
לעשות קומפרסים עם שווידן ביטר (תערובת צמחי מרפא) לקחת כף מהמיצוי בכוס מים רתוחים פושרים ולהניח רטיה עם גזה עם המקום המזוהם.
גם קומפרסים עם עיסת חימר יכול לעזור. (סופח את הרעלים מהמקום המודלק).
בהצלחה והרבה בריאות,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)