מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רעיעלה10/10/2007
שלום רב, יש לי בעית ריח רע מהגוף. מה ניתן לעשות במסגרת הרפואה המשלימה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלה
עירית פרידמן10/10/2007בהחלט ניתן לטפל בבעיה.
הומאופתיה היא דרך טובה .
יש צורך לקבוע פגישה עם הומאופת לפרוס את הבעיה על כל הבטיה וגם להבין אותך -
זה מה שנקרא טיפול הוליסטי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלה
יפה שמעוני15/10/2007יעלה שלום,
ריח רע זה תוצאה ולא גורם. צריך לחפש את הגורם.
כדאי שתעשי איבחון אצל נטורופת לגבי התזונה שלך. יתכן ואת אוכלת מזונות שאינם מתעכלים היטב ונרקבים בקיבה והריח נובע משם. אני ממליצה על ניקוי רעלים והתאמת תזונה נכונה.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקחי פרוביוטיקה. תתחילי שני כדורים
אבי19/10/2010ביום למשך שבועיים ואח"כ כדור אחד ליום.
זה מאזן את החיידקים הטובים בגוף והריח נעלם.
אני מתפלאה שאף רופא לא הציע את זה כאן בפורומים השונים.
בדוק. ניסיתי על עצמי וזה נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
נירית24/12/2010אבי שלום
הם זה טוב גם לריח רע מהפה?
לאחר שבועיים1* ביום למשך כמה זמן?1605* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע - תגובה
אבנר חי19/10/2010ריח רע מהגוף הוא הצטברות של רעלים כימיים ורגשיים. לדעתי כדאי לפנות ת לנטורופת ולהתייעץ איתו ביחס לניקוי רעלים מן הגוף.
ניקוי רעלים טוב לעשות בעונות מעבר , סתיו ואביב.
בסיום התהליך ריח הגוף יהיה טוב יותר ועם הזמן הדבר ישתנה.
וזאת מניסיון אישי שלי אשר אותו אני עושה מידי שנה ע"י חליטת צמחים המתאימים לניקוי רעלים מאזורים שונים בגופנו כמו כבד, עור, ריאות כליות ודם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)