שיעול שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול שלא עובר
    דינה
    13/02/2010

כבר חודשיים שאני סובלת משיעול קשה, ועד עכשיו הרפואה הקונבנציונלית לא ממש עזרה, לא במציאת פתרון ואפילו לא בזיהוי הסיבה לבעייה. האם רפואה אלטרנטיבית תוכל לעזור לי? לאיזה תחום או סוג טיפול מתוך הרפואה המשלימה הכי מומלץ לי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול שלא עובר

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    14/02/2010

שלום דינה
    בכל בעיה שבה לרפואה המערבית אין פיתרון או כיוון, לרפואה המשלימה יש דרכים.
    כל מטפל יוכל להמליץ לך על התחום שבו הוא מתמחה ואת זאת שתצטרך לבחור את התחום ואח"כ את המטפל/ת המתאים.
    אני כהומאופתית יכולה להמליץ לך עליה בחום. אני ממליצה מתוך ניסיון טוב בטיפול במערכת הנשימה בכלל ובשיעול בפרט.
    אם תרצי עוד מידע על הומאופתיה את יכולה לשאול כאן או להכנס לאתר שלי ולקרוא.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דינה

יפה שמעוני
    14/02/2010

דינה שלום,

שיעול טורדני ומתמיד יכול להיות כתוצאה מאלרגיה. גם קנדידה שמתיישבת באיזור מע' הנשימה יכולה לגרום לשיעול.

בכדי שאפשר יהיה לעזור לך את צריכה לעשות איבחון יסודי (רצוי בשיטת איפ"ק) כך אפשר יהיה למצוא את הגורם לבעיה ולטפל בהתאם.

פרטים על טיפול באיפ"ק את יכולה למצוא באתר על קנדידה

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו