מיץ נבט חיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ נבט חיטה
    שני
    10/04/2010

שלום,
    התחלתי לשתות מיץ נבט חיטה כל בוקר בעקבות הרגשת נפיחות, אני שוקלת 58 ק"ג ויש לי בטן כמו בחודש שישי, תזונה זה משהו שאני מאוד מקפידה בו. קניתי מיץ קפוא בקופסאות קטנות שמחולקות למנות וכל בוקר שקמתי שתיתי אחד, במשך שבוע , וזה פשוט גרם לי לא להרגיש טוב מכל הבחינות, היה לי כאבי ראש ובחילות , גזים , עייפות פשוט אני הרגשתי כל כך לא טוב וגם לא יכולתי להמשיך כי זה גרם למצב מביך (הגזים) ופשוט הפסקתי .
    ורציתי לדעת האם עשיתי משהו לא בסדר או שיש אנשים שזה לא מתאים להם, כי בכל מקום שקראתי על זה המליצו על זה לכל כך הרבה דברים ולי זה לא הועיל בכלום ועשה לי הרגשה גרועה
    אשמח לתשובה מהירה לדעת אם להמשיך ואם יש לזה הסבר או שאני צריכה לעבור בדיקות כלשהם
    תודה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיץ נבט חיטה

הוספת תגובה

• שני

יפה שמעוני
    14/04/2010

שני שלום,

ניתן לפתח רגישות לכל מזון וחומר שבאים איתו במגע.

יתכן ואת רגישה לעשב חיטה. מומלץ להפסיק אם זה עושה לך לא טוב.
    לא כל דבר מתאים לכל אחד, גם אם הוא טוב להרבה אחרים.

תבדקי אם את לא סובלת מפטריות, או פרזיטים במעיים. יכול להיות שזה הגורם להרגשתך הרעה.

בברכה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים?

שני
    15/04/2010

תודה על התשובה
    רציתי לדעת , איך אני בודקת אם יש לי פיטריות או פרזיתים והאם יש עוד דרך לניקוי הגוף? כי אני מרגישה נפוחה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו