מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהברווזן15/04/2010
שלום רב, אני סובלת מזה כשנה מתופעות שונות אשר הרפואה לאוצאת להן סיבה. לפני כשנה סבלתי מדלקת מפרקים חמוחרה שנדדה בין פרקי הגוף כתפיים, ברכיים, קרסוליים בצורה סימטרית. בדיקות לא העלו דבר והתופעה הכואבת חלפה מעצמה.
לאחר כ5 חודשים פיתחתי כאבי בטן עליונה חמורים מהם סבלתי כחודשיים ואני עדיין מרגישה מדי פעם, סותרי חומצה הקלו ופתרו את הבעיה אך היא לא אובחנה והבדיקות לא הראו דבר.
כעת אני סובלת מווסטיבוליטיס מזה כשלושה שבועות והסבל שלי רב צריבה מתמדת וכאבים באיבר המין. כמו כן עכשיו אני סובלת מפטריה בנרתיק וגם בין האפיזודה של המפרקים לבטן סבלתי מפטריה חריפה שם, כמו כן אני סובלת מאלרגיות עונתיות ואטופיק דרמטיטיס מילדות.
האם אתם רואים קשר בין הדברים, מה ניתן לעשות ולמי לפנות אני סובלת נורא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
עירית פרידמן17/04/2010שלום ברווזה
אל תהיי מדוכאת.....(-:
בטיפול הומאופתי מחפשים את הקשר בין כל הדברים. מציאת הקשר מובילה להתאמת תרופה (רמדי) הומאופתית.
תרופה כזאת שהותאמה לך בצורה מדויקת תביא להקלה בכל הסימפטומים ובטווח זמן סביר תוכלי לעלות על מסלול של בריאות.
אל תזניחי, פני להומאופת/ית בהקדם.
כל טוב
עירית-הומאופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יפה שמעוני18/04/2010שלום רב,
לפי התיאורים שלך את סובלת מהצטברות רעלים, אלרגיות, פטריות ומערכת חיסון חלשה.
אני ממליצה לעשות איבחון יסודי אצל מטפל מוסמך על מנת למצוא את הגורמים לבעיות שלך.
ניתן לטפל בעזרת ניקוי האלרגיות, התאמת תזונה מתאימה ותוספי מזון וניקוי הפטריות.
יש פתרונות וחבל לסבול.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)