מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש ומתקלף בכפות רגליים וידייםמאיה12/05/2010
שלום,
בתי בת 4 סובלת מזה כשנה מעור יבש מאוד בכפות הרגליים והידיים. העור אדום מאוד וחם והקילופים הם בשוליים. היינו במחלקת עור בבית החולים, נלקחה ביופסיה, נלקחו בדיקות למעבדה וטרם אובחנה הבעיה.ההשערה שמדובר במשהו גנטי, למרות שבמשפחה לא ידוע על מקרה דומה. אני חושבת שבאזורים שמשתפשפים הרבה העור מתייבש ומתקלף. מעבר לזה בתי ילדה בריאה ולא מדובר על אלרגיה לחומרים מסויימים. אני מורחת לה קרם גוף שומני וזה עוזר לפרק זמן קצר.
האם יש לרפואה האלטרנטיבית מזור לתופעה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזור
עירית פרידמן12/05/2010שלום מאיה
לרפואה האלטרנטיבית על תחומיה הרבים יש פתרונות טובים במקומות שבהם לרפואה המערבית אין מענה.
קשה לענות עפ"י התאור שלך ולהבטיח ריפוי.
עדיף לגשת לטיפול בתחום שתבחרו ולהתייעץ באופן פרטני.
אני כהומאופתית רואה מקרים טובים מאד של ריפוי בעיות עור אצל ילדים.
הטיפול ההומאופתי מאד קל ונוח ליישום עבור ילדים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)