עקיצות נפוחות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצות נפוחות מאוד
    יעל
    26/05/2010

שלום

אני בת 29 ובשנים האחרונות כל עקיצה קטנה הופכת אצלי לנפוחה מאוד (לדוגמה, בפעם האחרונה נעקצתי בזרוע והנפיחות החלה מהמרפק ועד הכתף), אדומה וחמה ובסופו של דבר כשאני מגיעה לרופא אני מקבלת אנטיביוטיקה.
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות ברגע שמתחיל הגירוד על מנת למנוע את ההתנפחות ואת נטילת האנטיביוטיקה?
    אודה לתשובתכם המהירה (אני אחרי התקפת יתושים - 11 עקיצות נפוחות ומגרדות)..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצות נפוחות מאוד

הוספת תגובה

• עור

עדי מנחמי
    26/05/2010

את מתארת מצב של רגישות יתר חיסונית(כמו אלרגיה). ניתן לקחת צמחי מרפא שעשויים לעזור למצב זה ע"י חיזוק מע' החיסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

יפה שמעוני
    27/05/2010

יעל שלום,

זו השנה השניה שאנחנו חשופים ליתוש בשם הנמר האסייתי שעקיצתו קשה וגורמת לתגובת יתר.

ראשית את צריכה לדאוג לרשתות על החלונות ולייבש כל מקור מים עומדים בחצר ובעציצים.

במקרה של עקיצה מיד לשים קומפרסים עם מים קרים ומלח. חצי כפית מלח לחצי כוס מים קרים. רטיות.

קרם קלנדולה גם יכול להרגיע.

גם טבליות שמדיפות ריח שדוחה יתושים (בחשמל) יכול גם לעזור.

המלצה נוספת: לפנות לרשות המקומית שתטפל בהדברת היתושים.

בהצלחה,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו