מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצות נפוחות מאודיעל26/05/2010
שלום
אני בת 29 ובשנים האחרונות כל עקיצה קטנה הופכת אצלי לנפוחה מאוד (לדוגמה, בפעם האחרונה נעקצתי בזרוע והנפיחות החלה מהמרפק ועד הכתף), אדומה וחמה ובסופו של דבר כשאני מגיעה לרופא אני מקבלת אנטיביוטיקה.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות ברגע שמתחיל הגירוד על מנת למנוע את ההתנפחות ואת נטילת האנטיביוטיקה?
אודה לתשובתכם המהירה (אני אחרי התקפת יתושים - 11 עקיצות נפוחות ומגרדות)..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
עדי מנחמי26/05/2010את מתארת מצב של רגישות יתר חיסונית(כמו אלרגיה). ניתן לקחת צמחי מרפא שעשויים לעזור למצב זה ע"י חיזוק מע' החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
יפה שמעוני27/05/2010יעל שלום,
זו השנה השניה שאנחנו חשופים ליתוש בשם הנמר האסייתי שעקיצתו קשה וגורמת לתגובת יתר.
ראשית את צריכה לדאוג לרשתות על החלונות ולייבש כל מקור מים עומדים בחצר ובעציצים.
במקרה של עקיצה מיד לשים קומפרסים עם מים קרים ומלח. חצי כפית מלח לחצי כוס מים קרים. רטיות.
קרם קלנדולה גם יכול להרגיע.
גם טבליות שמדיפות ריח שדוחה יתושים (בחשמל) יכול גם לעזור.
המלצה נוספת: לפנות לרשות המקומית שתטפל בהדברת היתושים.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)