סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    שירה
    16/06/2010

בתי בת שנתיים ויש לה גירודים בראש, אדמומיות מאחורי האוזניים ושתי בליטות שיצאו לה אחת בעורף ואחת מאחורי האוזן. לקחנו אותה לרופאת הילדים והיא אמרה שיש לה סבוריאה ובגלל זה כל תופעות הלוואי ומיד נתנה מרשם של שתי משחות אנטיביוטיות ושמפו מיוחד. אנחנו לא ממש בעד אנטיביוטיקה - איך אפשר לטפל בסבוריאה בטיפול הומאופטי? תודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• טיפול סבוריאה

אהוד סברדליק
    16/06/2010

שלום שירה
    אני מכבד את הרופאה ואין ספק שחשוב לאבחן לפי מפגש. האם הרופאה העלתה שזה יכול להיות אטופיק דרמטיטיס שמתאים גם כן לתיאורך, בייחוד נפיחות בבלוטות הלימפה בעורף ומאחורי האוזן.
    אני מציע לך להיכנס ולקרוא על אטופיק דרמטיטיס ב"שאלות נפוצות"(הכותרת נמצאת בתחילת הפורום)לשאול על כך את הרופאה.
    בכל מקרה גם לסבוריאה וגם לאטופיק דרמטיטיס יש טיפול מצוין ברפואה סינית שישלב צמחי מרפא, תזונה ודיקור. לפעמים עם המצב הינו נפשי פרחי באך יהיו מצויינים.
    אינני מומחה בהומאופתיה אבל שמעתי שהיא טובה לטיפול בבעיות עור בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    16/06/2010

שלום שירה
    בהחלט ניתן לטפל בהומאופתיה בסבוריאה ובבעיות עור בכלל. ואני מסכימה איתך שזה יעיל ובריא הרבה יותר מאנטיביוטיקה.
    הטיפול הוא אינדיבידואלי ולכן על המטפל לפגוש את הילדה, לראות את הבעיה ולהבין בהקשר הרחב מה קורה.
    הטיפול מבחינה טכנית קל ונוח ליישום בילדים. כל מה שעל הילד לעשות הוא למצוץ סוכריות מתוקות.
    חשוב להבין שטיפול בעור דורש סבלנות ומי שמצפה לניסים עלול להתאכזב.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו