נשירת ציפורן+מחלה (?)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת ציפורן+מחלה (?)
    שמי
    16/06/2010

שלום לכולם,
    אני בת 21 ולפני כחודש הפסקתי לעשן אחרי כמה שנים של עישון (לא עישנתי הרבה, עד 2 סיגריות-לפעמים בכלל לא) ואחרי שבוע תפס אותי וירוס קצר.
    מאז שזה קרה אני לא מפסיקה להשתעל, הייתי אצל הרופא כבר 4 פעמים והגעתי עד אנטיביוטיקה שלא עזרה.. יש לי שיעול יבש אבל הוא "מתקיף" אותי בצורה כזאת שיש מצבים שאני ממש לא מצליחה לנשום.

מבקביל לאחרונה שמתי לב שהציפורן השלישית שלי ברגל ימין מתחילה להלבין והיום כשבחנתי אותה ראיתי שהיא כבר לא מחוברת ועומדת להתנתק.

אני מקשרת בין השניים כי מישהי פעם אמרה לי שציפורניים הן כמו חלון לגוף.
    אך מה זה אומר?? אני ממש אשמח לתשובות, הארות, מחשבות וכו'..

תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת ציפורן+מחלה (?)

הוספת תגובה

• ערב טוב

אהוד סברדליק
    16/06/2010

שלום בת 21
    עישון בכמות שעישנת אינו קשור לשיעול ולווירוס, זוהי כמות נמוכה מאוד, אך טוב שהפסקת בכל זאת.
    השיעול שאת סובלת ממנו קשור כנראה לווירוס שחלית בו והוא לא יצא מהגוף לגמרי , לכן הגוף מנסה להיפטר ממנו באמצעות שיעול,סביר להניח שיש גם גורם ליחתי או כבדות בחזה בשעת שכיבה בעיקר ,דבר שמצביע על ליחה ועל פטוגן שנמצא בתוכך ויש להוציאו באמצעות צמחי מרפא. צמחים כמו טיון דביק, ליקוריץ, אזוב וקורנית,ניתן למרוח שמנים מצמחים אלו על החזה (ביחד עם שמן נשא כמו שמן שקדים או לשים אותם במבער (אפשר קורנית או אקליפטוס).
    לבעיה בציפורן ייתכן קשר לבעיה ויתכן שאין, כל סימפטום או כמו מילה רק הסתכלות על כל הסימפטומים ביחד נותן משפט ואבחנה, לשם כך כדי לפנות לאיש מקצוע בייחוד אם השיעול נמשך מעבר לשבוע לאחר סיום עיקר המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

שמי
    16/06/2010

ובקשר לליחה, אין לי כל כך ליחה, השיעול יבש וכואב.
    בקשר לצמחים אני חושבת שהשניים היחידים שבהישג ידי הם קורנית ואזוב בצורתם הטבעית ולא בתור שמן :\
    יש משהו שאוכל לעשות איתם?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול יבש

אהוד סברדליק
    16/06/2010

אפשר להכין חליטה משני הצמחים ולהוסיף דבש שיעזור ביובש בריאות. את יכולה לקנות שמן קורנית בכל חנות טבע לשים 3 טיפות על כף שמן זית ולמרוח על החזה והגב העליון במשך הלילה אפשר לשים 2-3 טיפות שמן קורנית ושמן לבנדר במבער שמנים ולשים בחדר. את כל השמנים ניתן לקנות בחנויות טבע את יכולה לקנות בחנות טבע כמוסות של ליקוריץ ואסטרגלוס ולקחת מכל צמח 2כדורים ביום, מהאסטרגלוס אפשר לקחת גם 4 ביום. מומלץ שתקני כדורים של חברה טובה כמו סולגר, סופהרב,קאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

שמי
    17/06/2010

עזרת לי מאוד.

שיהיה יום מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו