מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת ציפורן+מחלה (?)שמי16/06/2010
שלום לכולם,
אני בת 21 ולפני כחודש הפסקתי לעשן אחרי כמה שנים של עישון (לא עישנתי הרבה, עד 2 סיגריות-לפעמים בכלל לא) ואחרי שבוע תפס אותי וירוס קצר.
מאז שזה קרה אני לא מפסיקה להשתעל, הייתי אצל הרופא כבר 4 פעמים והגעתי עד אנטיביוטיקה שלא עזרה.. יש לי שיעול יבש אבל הוא "מתקיף" אותי בצורה כזאת שיש מצבים שאני ממש לא מצליחה לנשום.
מבקביל לאחרונה שמתי לב שהציפורן השלישית שלי ברגל ימין מתחילה להלבין והיום כשבחנתי אותה ראיתי שהיא כבר לא מחוברת ועומדת להתנתק.
אני מקשרת בין השניים כי מישהי פעם אמרה לי שציפורניים הן כמו חלון לגוף.
אך מה זה אומר?? אני ממש אשמח לתשובות, הארות, מחשבות וכו'..
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב
אהוד סברדליק16/06/2010שלום בת 21
עישון בכמות שעישנת אינו קשור לשיעול ולווירוס, זוהי כמות נמוכה מאוד, אך טוב שהפסקת בכל זאת.
השיעול שאת סובלת ממנו קשור כנראה לווירוס שחלית בו והוא לא יצא מהגוף לגמרי , לכן הגוף מנסה להיפטר ממנו באמצעות שיעול,סביר להניח שיש גם גורם ליחתי או כבדות בחזה בשעת שכיבה בעיקר ,דבר שמצביע על ליחה ועל פטוגן שנמצא בתוכך ויש להוציאו באמצעות צמחי מרפא. צמחים כמו טיון דביק, ליקוריץ, אזוב וקורנית,ניתן למרוח שמנים מצמחים אלו על החזה (ביחד עם שמן נשא כמו שמן שקדים או לשים אותם במבער (אפשר קורנית או אקליפטוס).
לבעיה בציפורן ייתכן קשר לבעיה ויתכן שאין, כל סימפטום או כמו מילה רק הסתכלות על כל הסימפטומים ביחד נותן משפט ואבחנה, לשם כך כדי לפנות לאיש מקצוע בייחוד אם השיעול נמשך מעבר לשבוע לאחר סיום עיקר המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
שמי16/06/2010ובקשר לליחה, אין לי כל כך ליחה, השיעול יבש וכואב.
בקשר לצמחים אני חושבת שהשניים היחידים שבהישג ידי הם קורנית ואזוב בצורתם הטבעית ולא בתור שמן :\
יש משהו שאוכל לעשות איתם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול יבש
אהוד סברדליק16/06/2010אפשר להכין חליטה משני הצמחים ולהוסיף דבש שיעזור ביובש בריאות. את יכולה לקנות שמן קורנית בכל חנות טבע לשים 3 טיפות על כף שמן זית ולמרוח על החזה והגב העליון במשך הלילה אפשר לשים 2-3 טיפות שמן קורנית ושמן לבנדר במבער שמנים ולשים בחדר. את כל השמנים ניתן לקנות בחנויות טבע את יכולה לקנות בחנות טבע כמוסות של ליקוריץ ואסטרגלוס ולקחת מכל צמח 2כדורים ביום, מהאסטרגלוס אפשר לקחת גם 4 ביום. מומלץ שתקני כדורים של חברה טובה כמו סולגר, סופהרב,קאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
שמי17/06/2010עזרת לי מאוד.
שיהיה יום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)