מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ נפשי בזמן האחרוןדניאל20/06/2010
בזמן האחרון תוקף אותי מין לחץ בראש.. מן עומ במידע..
אני בלחץ נורא מהבגרויות אבל זה לא לחץ של הרגשות זה מן לחץ לא מוסבר...
אני לא מצליח לעשות דברים שאני אוהב.. לדוגמא לקרוא ספר... או דברים שאנ חייב, ללמוד לבגרויות.
רציתי לדעת מה ברפואה האלטרנטיבית יעזור פה... אם אפשר תשובה בהקדם כי אני צריך להתחיל ללמוד לבגרות בהיסטוריה שהיא עמוסה בחומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן20/06/2010שלום דניאל
אני ממליצה על טיפול הומאופתי . זה טיפול שיכול לעזור מאד בלחצים וגם מסתפק בתאור הבעיה מבחינה מילולית ללא צורך באיחונים מעבדתיים.
גם שיטות להרגעה עצמית כמו מדיטציה, יוגה ודומיהן יכולות לסייע.
חשוב מאד להבין שהרפואה האלטרנטיבית איננה זבנג וגמרנו ולכן אני ממליצה ללמוד לבגרות בהיסטוריה ולא לחכות לעזרה טיפולית כזאת או אחרת. יכול להיות שבהמשך כבר תחוש בשפור אך זה יהיה שיפור הדרגתי בכל דרך שתבחר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
דניאל21/06/2010אני שמח לראות שגם בצפון יש טיפולים כאלה... תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)