טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רות ישנו קשר בין חסר או עודף תיפקוד של בלוטת התריס לבין ההורמונים שמופרשים מההיפותלמוס. הרפואה המשלימה יכולה לעיתים לעזור בבעיה זו . המאופתיה יכולה לתת מענה טוב וגם דיקור סיני ונטורופתיה. אך יש להבין כל מקרה לגופו ולהבין את חסר האיזון. חשוב בכל מקרה ללכת לרופא מערבי הכי מומלץ אנדוקרינולוג שהוא רופא מומחה בבעיות הורמונליות שישלול בעיות אוטו אימוניות כגון מחלת אשימוטו וגידולים בבלוטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר