מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרסומניהדנה21/07/2010
אני בת 29.
לאחרונה, לאחר בדיקה במכון שינה, אובחנתי כסובלת מהיפרסומניה (יתר ישנוניות) בדרגת חומרה קשה (הסיבה לכך היא שבמהלך הבדיקה שבוצעה ביום נתבקשנו 5 פעמים ביום לנסות ולהרדם למשך 20 דקות. בכל 5 הפעמים נרדמתי, וב-3 מתוך 5 הפעמים נרדמתי תוך 0 דקות...).
אני ישנה כמות שעות סבירה בלילה ועדיין יש דחף עז לישון במהלך היום. הומלץ לי טיפול בפרובג'יל (כדור מעורר) - אינני מתכוונת בשום פנים ואופן ליטול כימיקלים.
האם יש לכך טיפול ברפואה המשלימה? ומהו הטיפול המתאים? (נטורופתיה, הומאופטיה, דיקור?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרסומניה
אבנר חי22/07/2010שלום לך
צמחי מרפא מאפשרים פתרונות מצויינים אשר משלבים גם חיזוק של מערכות נלוות
טיפול מצויין ועזרה תוכלי לקבל באם תפני אל ראן-צמחים אשר בקיבוץ נחשולים
אני בטוח שיאפשרו לך פתרונות לבעיותייך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות טיפול
אהוד סברדליק22/07/2010שלום דנה
במידה ואת רגישה לקור בכל הגוף ויש גם מצב רוח ירוד, חשק למתוק, ונפיחות או עייפות אחרי האוכל. בעייתך קשורה למערכת העיכול
במידה ויש גם כאבי גב או ברכיים, נטייה לחלות הרבה ולדלקות בדרכי השתן הבעיה קשורה יותר לכליות ולבלוטת האדרנל או התריס
במידה ויש לך מחזור כואב במיוחד, קור רק בקצוות הידיים והרגליים ונשירת שיער או יובש בעיניים הבעיה קשורה יותר לסירקולציית הדם ולכבד
לכל אבחנה יש צמחים ,תזונה ודיקור שונות, במידה ותפרטי לי יותר אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה22/07/2010תודה לשניכם על התייחסותכם.
תיאור התסמינים הקשורים לבעיות במערכת העיכול הוא שמתאים לי (כל התסמינים מתאימים!). לאיזה טיפול לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבנר חי22/07/2010יום טוב ומהנה לך
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
אהוד סברדליק22/07/2010את מוזמנת ליצור עימי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן22/07/2010שלום דנה
טיפול הומאופתי יכול להתאים מאד לטיפול בבעיה.
טיפול כזה מתייחס למכלול שבונה אותך ודרך תרופה הומאופתית מחזיר את הגוף לאיזון כך שלא תזדקקי לתרופות כימיות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)