מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום פגיעה עצביתא21/07/2010
שלום,
לפני כמעט שנה החלו אצבעות רגל ימין להירדם לי. לאחרונה, בדיקות דם, אורתופד כף רגל ונוירולוג תקינות רובן למעט היעדר החזר גידי. אני ממתינה לבדיקת EMG .
ברקע היה בלט דיסק קל בעבר (לאחרונה לא מפריע כמעט) וכאבי צוואר שנעלמו למדי.
לאחרונה גם באצבעות הידיים יש אי נוחות קלה וחולפת ותדירות גבוהה יותר של אי נוחות התחילה ברגל ימין.
נאמר לי בעבר, ע"י מתקשרים שבמקור מדובר במתח והענין החל כפסיכוסומטי- אני חוששת שהוא כבר החמיר מכך.
האם יש טיפולים שנטורופתיה יכולה להציע (למתח, לשיקום כזה או אחר של מע' עצבים)?
יש מטפלים מומלצים בצפון?
ולגבי שיטות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה עיצבית
אהוד סברדליק22/07/2010הבעיה שאת מתארת קשורה לזרימת דם טובה לקצוות הגוף ולבעיה עיצבית ,יכול להיות שעקב בלט דיסק יש לחץ על העצבים שמגיעים לרגליים ומכאן מקור הבעיה.
בכדי לתת תשובה מוסמכת יש לבדוק ולאבחן אותך ולהבין את מקור הבעיה.
אקופונקטורה ורפואה סינית הם כלים מצויינים לטפל בבעיה זו, מיכוון שהדיקור יטפל בסימפטום וצמחי מרפא סיניים יעזרו בשיקום הגוף וזרימת הדם לגפיים. שיאצו או טווי נא (מסג' סיני או יפני) יעזרו אף הם לבעיה ויקלו על זרימת הדם.
אני עצמי מטפל בחדרה ואני מזמין אותך לקליניקה שלי במידה ואת גרה צפונה מכך אני מציע להכנס לאתר האגודה הישראלית לריפוי סיני מסורתי שם נמצאים מטפלים מוסמכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן22/07/2010ניתן לטפל בדרך הומאופתית.
יש תרופות רבות שמטפלות בבעיות עצביות שקשורות למתח-צריך למצוא אחת שמתאימה לך.
אני מהצפון מקרית-טבעון. אם מתאים לך את יכולה להתקשר גם רק כדי להתייעץ.
כל טוב
עירית-0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א23/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)