מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניזורל וכד' עוזרים לקנדידה במעייובל10/11/2007
שלום
יש לי בטן נפוחה כבר שנה, כאבי בטן אחרי אוכל, גזים רבים, גרעפסים, אליהם מתלווים כאבי ראש רבים, עייפות רבה, חוסר אנרגיה, מצב רוח נפשי ירוד, דיכאון, עצבנות,
הייתי אצל כל הרופאים גם גסטרו, בהתחלה חשבו שזה גסטריטיס או הליקובקטר, אח"כ זה נשלל, אמרו שיש לי מעי רגיש,
כל התרופות לא עוזרות,
הייתי גם אצל פסיכיאטרים כל התרופות לא עוזרות לדיכאון,
הבנתי שאלו סימפטומים של קנדידה במעי,
א"כ רציתי לשאול האם חוץ מקנדידה במעי יש עוד מחלות שסימפטומים אלו יכולות להתאים להם?
כמו כן
רציתי לשאול האם כדורים כמו ניזורל 200 מ"ג ליום למשך 3 חודש יכול לעזור לכך?
והאם אפשר לעשות בדיקות צואה אצל רופא המשפחה בכללית ולקבל מרשם לכדור ניזורל או משהו דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
יפה שמעוני10/11/2007יובל שלום,
לטיפול בקנדידה אני ממליצה על כמוסות "קולורקס". אלה כמוסות טבעיותאשר עוזרות לנקות את הפטריה מהגוף. יש לשלב עם הכמוסות תזונה נכונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, מוצרי תירס ואלכוהול לחודש ימים. כדאי לקחת ביחד עם פרוביוטיק (החיידקים הטובים).
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית 050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יובל
עירית פרידמן12/11/2007אתה כותב "הבנתי זה קנדידה"-ממי ועל סמך מה הבנת?
ומי המליץ לך על הטיפול ועל סמך מה?
אני ממליצה לך לטפל בכל בעיה בעזרת מומחה שמבין בבעיה ולא באופן עצמאי.
לי באופן אישי לא נראה שזוהי קנדידה וגם אם כן אני ממליצה לטפל בשורש הבעיה שהביאה את הסימפטומים.
בהומאופתיה מתחקים אחר שורש הבעיה ומרפאים משם עד שהסימפטומים חולפים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מעי
אילנה15/11/2007יובל שלום.
רוצה להציע לך :א) לבצע בדיקת קנדידה.היום אפשר לעשות זאת בקלות רבה ע"י בדיקת דם פשוטה.
ב) להתעניין בטיפולי קולון הידרותרפיה שזוהי שטיפה עמוקה של מעי הגס שעוזרת במקרים קשים של קנדידה ולא רק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)