פחד מבדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מבדיקות דם
    עוד אחת
    04/08/2010

אני חייבת לעבור בדיקות דם בקרוב (אנחנו מנסים להכנס להריון) הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת!! מבדיקות דם!! כל החיים זה היה ככה (גם אצל אמי ואחיותיי...) עברתי כמה בדיקות בחיי אבל תמיד זה היה מלווה בסחרחורות, קוצר נשימה, חיוורון וכמעט - עילפון. ניסיתי בעצת אמי לעשות זאת בשכיבה, אני כמובן לא מסתכלת על המחט אבל זה לא עוזר.
    גיליתי, שאם דעתי מוסחת - זה דווקא בסדר, אבל היא לא יכולה להיות מוסחת יותר מכמה שניות.

זו בדיקה שאני חייבת לבצע - ובקרוב. אני תוהה מה מקור הפחד הזה, והאם יש טיפול אלטרנטיבי שיודע להתמודד איתו? אין לי עניין לקחת תרופות נגד חרדה...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מבדיקות דם

הוספת תגובה

• יש טיפול אלטרנטיבי

עירית פרידמן
    05/08/2010

שלום
    טיפול הומאופתי מכיר את הבעיה של פחד מזריקות ומדם ונותן לזה משמעות ומקום.
    יש יותר מתרופה הומאופתית אחת שמטפלת בזה ולכן יש צורך בפגישה עם הומאופת.
    ואגב-טיפול הומאופתי שיקח ממך את הפחד יוכל לעזור גם בכניסה להריון.
    כל טוב
    עירית פרידמן-0523915183

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פחדנית
    06/08/2010

איך מתקדמים עם טיפול כזה, איך בוחרים מטפל??

וכמה זה אמור לעלות?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתקדמים?

עירית פרידמן
    08/08/2010

אם את מתכוונת ל"איך מתחילים?" אז ככה-
    קובעים פגישה עם הומאופת. אחרי ראיון מקיף מותאמת לך תרופה הומאופתית (רמדי) אותה את לוקחת בהתאם להוראות. אחרי חודש בוחנים את התהליך ומוודאים שיש תנועה לכיוון הרצוי. אם יש-ממשיכים עפ"י הצורך. אם אין-משנים את הרמדי.
    איך בוחרים מטפל? אפשר עפ"י רשימת מטפלים מאושרים ע"י האגודה להומאופתיה קלאסית-זה מבטיח שהמטפל עבר את תנאי הסף של האגודה. אפשר לחפש באתר האגודה עפ"י איזורים. אח"כ אפשר להכנס לאתרים של ההומאופתים, לדבר איתם בטלפון ולהחליט לפי זה.
    מחיר? צריך להדגיש שהמפגשים עם ההומאופת הם פעם בחודש בלבד וזה עד לודאות שהתהליך מתקדם טוב.
    טווח המחירים בשוק מאד רחב ותלוי בותק, ניסיון ותוארו של ההומאופת (רופא לוקח יותר).
    הטווח נע בין 300ש"ח ל 1200 ש"ח לפגישה ראשונה. ובין 200ש"ח ל-800ש"ח לפגישת מעקב.
    אם יש לך עוד שאלות את יכולה להתקשר אלי.
    עירית פרידמן-0523915183

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו