מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהנופר12/08/2010
אני לא יודעת אם זה המקום ואכן שייך לכאן,אבל אני לא יודעת לאן בידיוק הבעיה שלי שייכת,בכל אופן אני אשמח אם מישהו יאמר לי את חוות דעתו.
כבר מספר ימים שאני לא בידיוק מרגישה טוב אני מסתובבת עם טעם מתוק כזה בפה כל היום ואין לי מושג מה הסיבה לכך,גם אתמול יצא לי קיא צהוב,וכאב ראש כל היום,מהיכן זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ובחילות
אהוד סברדליק12/08/2010שלום נופר
ייתכן שיש לך ווירוס בקיבה שנפוץ בימים אלו. רצוי לשכב ולנוח כמה שיותר, לשתות הרבה נוזלים רצוי לחהוסיף תה קמומיל או תה עם ג'ינג'ר לימון ומעט דבש שמרגיעים את הקיבה ומערכת העיכול. אם ישנם סימפטומים נוספים את מוזמנת לפרטם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין שגם..
נופר12/08/2010לא משנה כמה אני שותה,ואני יחסית שותה המון!!!אני עדיין נשארת צמאה ואין לי מושג למה,הטעם המתוק הזה בפה כל כך מציק לי ואין לי מושג מה הסיבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
עירית פרידמן13/08/2010האם את רוצה לדעת את הסיבה לבעיה או את רוצה לטפל בה?
כדי לדעת את הסיבה כדאי לך לפנות לרופא המשפחה שיפנה אותך בהתאם לצורך לבדיקות מאבחנות.
אם את רוצה לטפל בבעיה אז הומאופתיה היא אחת הדרכים האפשריות. ואגב-הראיון ההומאופתי הרבה פעמים נותן גם תשובה לשאלה הראשונה. הסיבה שההומאופתיה רואה להיווצרות של בעיות היא הרבה יותר עמוקה ובסיסית מכל אבחנה אחרת.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)