בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    נופר
    12/08/2010

אני לא יודעת אם זה המקום ואכן שייך לכאן,אבל אני לא יודעת לאן בידיוק הבעיה שלי שייכת,בכל אופן אני אשמח אם מישהו יאמר לי את חוות דעתו.
    כבר מספר ימים שאני לא בידיוק מרגישה טוב אני מסתובבת עם טעם מתוק כזה בפה כל היום ואין לי מושג מה הסיבה לכך,גם אתמול יצא לי קיא צהוב,וכאב ראש כל היום,מהיכן זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• הקאות ובחילות

אהוד סברדליק
    12/08/2010

שלום נופר
    ייתכן שיש לך ווירוס בקיבה שנפוץ בימים אלו. רצוי לשכב ולנוח כמה שיותר, לשתות הרבה נוזלים רצוי לחהוסיף תה קמומיל או תה עם ג'ינג'ר לימון ומעט דבש שמרגיעים את הקיבה ומערכת העיכול. אם ישנם סימפטומים נוספים את מוזמנת לפרטם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין שגם..

נופר
    12/08/2010

לא משנה כמה אני שותה,ואני יחסית שותה המון!!!אני עדיין נשארת צמאה ואין לי מושג למה,הטעם המתוק הזה בפה כל כך מציק לי ואין לי מושג מה הסיבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

עירית פרידמן
    13/08/2010

האם את רוצה לדעת את הסיבה לבעיה או את רוצה לטפל בה?
    כדי לדעת את הסיבה כדאי לך לפנות לרופא המשפחה שיפנה אותך בהתאם לצורך לבדיקות מאבחנות.
    אם את רוצה לטפל בבעיה אז הומאופתיה היא אחת הדרכים האפשריות. ואגב-הראיון ההומאופתי הרבה פעמים נותן גם תשובה לשאלה הראשונה. הסיבה שההומאופתיה רואה להיווצרות של בעיות היא הרבה יותר עמוקה ובסיסית מכל אבחנה אחרת.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו