נואשת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת!!
    ליאת
    13/08/2010

שלום אני בת 18 וכבר המון שנים אני סובלת מדלקות אוזניים חריפות!!! לאחרונה נעשה הדבר בלתי נסבל....אני כבר חודש עם דלקת אוזניים שמסרבת לעבור....הלוואי והיו אלה רק כאבי אוזניים יש לי כאבים גם בשיניים ובלחי בגלל הכאבים החזקים באזניים!!! בכללי יש לי בממוצע 3 פעמים בחודש דלקת אוזניים!!! הרופא הגדירה אותי ככרונית!!! לפני כשבוע סיימתי אנטיביוטיקה-אוגמנטין וכלל לא עזר לאוזניים!! בשנתיים האחרונות נתנו לי כמיות גדולות של אנטיביוטיקה(בגלל דלקות שונות גם מעבר לאוזניים) כך שהגוף שלי כבר לא מושפע מהם והרופא אמר לי שיש לי מערכת חיסונית חלשה......אני כבר לא יודעת למי לפנות אני סובלת מאוד!!! רציתי בבקשה את דעתכם בנושא מאחר שאיני יודעת לאיזה תחום ברפואה האלטרנטיבית לפנות...ואם בכלל היא תוכל לעזור לי......והאם ידוע לכם אם זה טיפולים שקופות החולים מציעות ("מאוחדת" לצורך העיניין)!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת!!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

ליאת
    13/08/2010

שהרופא אמרה שיש לי אגזמה של העור באוזן ואמרה לי להיזהר מכניסת מים לאוזן.....בנוסף לקחו לי דגימה מהאוזניים והכל היה תקין...תודה אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נואשת!!

אבנר חי
    13/08/2010

בוקר-טוב
    העיצה הטובה ביותר אשר אני יכול להעביר אליך מהתאור של בעייתך זה לגשת אל נטורופט מוסמך וטוב
    ובעל המקצוע בתשאול רחב יגיע אולי לסיבה הראשונית אשר יוצרת את הבעיה אשר ממנה הנך סובלת.
    ולדעתי שילוב של תזונה נכונה ותאימה
    , טיפול מגע כלשהו כמו רפלקסולוגיה או שיאצו וכדומה ואולי בדיקה וחקר המודעות שלך ביחס לבעיה הרפואית תוביל אותך לבריאות סבירה וטובה.
    לעניות דעתי הבעיה נובעת בגלל בעיה רגשית כלשהיא אשר משפיעה מקרינה ויוצרת את הבעיה הפיזיולוגית הזאת.. כמשל, אולי נמאס לך לשמוע את אשר הסביבה מבקש להגיד להזהיר להעיר . קשיים בחייך אשר קשורים לשמיעה והאזנה לחיים. אולי אינך מקשיבה מספיק לתחושות הבטן שלך ולכן הינך סוטה אל קשיים ובעיות ..... הרעיונות אשר העליתי הן דוגמאות לבעיות רגשיות וחוסר רצון להקשיב ולראות את האמת אשר בחיים ולא קשורים כרגע לך. חישבי נא על בעיות רגשיות אשר מהם הינך סובלת אם בהווה או בעבר או אפילו מחשבות ביחס לעתיד.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמיעה פנימית וחיצונית

אהוד סברדליק
    14/08/2010

אהבתי מאוד את הקשר בין קושי להקשיב לעצמך ובעיות אוזניים, טיפול בגורם הפנימי הינו טיפול בשורש הבעיה ולכן יכול לעזור לך להגיע למקום גבוה יותר ומודע יותר.
    תודה אבנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    13/08/2010

שלום ליאת
    יש ניסיון מעולה בהומאופתיה לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות (מה שהרופאה קראה כרוני).
    בד"כ מגיעים ילדים עם בעיה כזאת כשהם לוקחים אנטיביוטיקה מניעתית תקופות ארוכות.
    האנטיבוטיקה מחסלת את החיידק באופן זמני אך לא נועת בסיבה הבסיסית להיווצרות הבעיה ולכן המחלה חוזרת ותוקפת שוב ושוב.
    טיפול הומאופתי הוא קל ונוח ולא דורש ממך מאמץ מיוחד, מלבד ראיון ראשוני מקיף.
    הטיפול עצמו ניתן לך בכדורים מתוקים וזהו.
    כל טוב
    עירית פרידמן-0523915183

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו