מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנותשירה17/08/2010
שלום רב
אני בת 36 אמא ל2 וסובלת מזה גיל 18 ממיגרנות קשות.
כבר 15 שנה במח' נוירולוגיה עם כל הכדורים שיש בעולם מאדויל ועד טריפטנים ופרקוסט, נואשתי לגמרי כי הגוף נהיה עמיד בפני כל זה.
החלטתי לפנות לרפואה משלימה , עברתי דיקור וגם מסג' רפואי ולא עשה לי טוב.
אני שמעתי מרוקחת שיש מוצרים טבעיים שהם אנטיגרנה חותם הטבע וגם R16 של ד"ר סמואלוב.
האם זה מוכר במשלימה? בדקתי את ההרכב באנטיגרנה והתרשמתי מהצמחים, בן חרצית שינן ומלא צמחים חיוביים כמו ורבנה לואיזה וכו'.
האם שני המוצרים האלו נחשבים לטובים למיגרנה ויכולים לעזור?
מה יש למשלימה ולמיגרנות? מאוד אשמח כי נואשתי מהכימיקלים וכל גופי זקוק להיטהר מכל הפסול הזה. אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
אבנר חי17/08/2010שלום לך
כדי לדעת בדיוק או קרוב מאוד לזה איזה ומה מתאים לך צריך לערוך לך תשאול (ע"י נטורופט או מרפא בכיר) וזאת ע"מ לדעת את הסיבה הראשונית לבעיית כאבי הראש שלך.
יכול להיות שצריך לעבור טיפול של ניקוי רעלים בגופך או טיפול רפלקסולוגי או אחר. רק אחרי תשאול מסודר ניתן לאפשר לך תשובה מהימנה
ערב טוב ומבורך לך
אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן17/08/2010שלום מירב
טוב שהגעת לרפואה המשלימה חבל שלקח לך 18 שנים של סבל ותרופות כימיות.
אני ממליצה לעשות טיפול עם מטפל מומחה בכל שיטה שבה תבחרי.
המצב שלך לא כ"כ פשוט שצמח זה או אחר יפתור את זה ובטח שתרופות ה-R אינן פיתרון.
טיפול הומאופתי יכול לעזור מאד למיגרנה אבל כמו שכתבתי דורש פגישה עם הומאופת הבנה מדויקת של המצב. התאמה של רמדי (תרופה הומאופתית) ןמעקב לאורך זמן.
כל טוב
עירית פרידמן-0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)