מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בירכייםויקי23/08/2010
ערב טוב,
כבר שנים רבות שהנני סובלת מרגישות באזור הירכיים הפנימיות
כלומר, רגישות למגע וללחץ הגורם לכאב.
בשבוע האחרון הרגישות עברה גם לצד החיצוני של הירך
שמאוד רגיש למגע, ללא עקבות למכות או שטפי דם כלשהם.
יש לציין שבשבוע האחרון הייתי בחו"ל והלכתי הרבה יותר ממה שאני רגילה ללכת.
בנוסף, עוברים עליי חודשים קשים
אבי היה חולה מאוד בתקופה האחרונה ותוך 3 חודשים נפטר
מה שגרם לי להתחיל לשתות אלכוהול ברמה לא סבירה....כדי "להתמודד" עם המצב....
האם יש קשר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירכיים כואבות
אהוד סברדליק24/08/2010שלום ויקי
ראשית אני משתתף בצערך על מות אביך .
הרבה פעמים כאבי ירכיים נובעים מבעיות בחוליות הגב התחתון שכתואה מבלט או פריצת דיסק יש לחץ ודלקת שמשפיעים על הרגליים.
לחצים נפשיים משפיעים על הגוף ויכולתו להתאושש ולהשתקם מבעיות פיזיות שבצורה רגילה היו פחות מפריעים, מנסיוני לרוב במשבר נפשי כמו שאת חווה יש החמרה של בעיות כרוניות.
לפני טיפול ברפואה טבעית הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה או לאורטופד בכדי שיבדקו את הגב וימצאו אם יש בעיות בחוליות הלומבריות, כמו כן מומלץ לפנות לפסיכולוג ובמידה ויש דיכאון וקושי לתפקד בחיי היום יום גאף לפסיכיאטר בכדי שיעזרו לך להתמודד עם המועקות הנפשיות שמתחושתי את סובלת מהן רבות
אני מאחל לך שלא תדעי עוד צער ,כל טוב ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר
עירית פרידמן24/08/2010שלום ויקי
האדם הוא מערכת אחת שמורכבת ממערכות רבות הקשורות בינהן בקשרים רבים.
ברפואה המערבית לימדו אותנו שניתן לטפל בכל חלק בנפרד. ז"א אם יש כאב ברגליים נטפל רק בו ואם יש כאב בנפש נטפל בה.
הרפאוה המשלימה היא הוליסטית-ז"א רואה את כל האדם כשלם וכל החלקים קשורים זה בזה.
כאשר מערכת אחת נחלשת זה יכול להשפיע על מערכות אחרות, בעיקר אם המערכת הנפשית הפנימית ביותר היא זאת שנחלשה.
מות אביך והאבל איתו את מתמודדת (בעזרת אלכוהול) דורשים מענה נפשי מתאים. טיפול הומאופתי "יודע" לגעת ולרפא גם קשיי פרידה מהסוג הזה.
את מוזמנת לקרוא מאמר באתר שלי על טיפול באובדן ואבל מתמשך. יצא לי לטפל בקשיים מהסוג הזה שבעקבותיהם האבל עובד והזכרון המשיך להתקיים אבל לא להכאיב כ"כ.
אני מניחה שאת מבינה שאלכוהול אינו הטיפול הנכון בבעיה.
שלא תדעי עוד צער
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)