מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בקיבהלירון31/08/2010
שלום,
אני בת 54 ולפני כמה שנים נוצרה אצלי בעיה שהחמירה עם השנים. כשאני שותה מים על קיבה ריקה או אוכלת דברים מסויימים אני מרגישה התכווצות של שרירי הקיבה ועולים לי גרעפסים. כשאני מתחילה ללכת אני מרגישה שאין לי אוויר וקשה לי להמשיך תוך כמה צעדים. כמו כן, במקביל להרגשה הזאת אני מרגישה כובד בשרירי הרגליים. ברגע שאני עוצרת הכל נרגע.
עשיתי גסטרוסקופיה ומצאו שיש לי גסטריטיס (דלקת בקיבה אבל ללא חידק). הכדורים שאני לוקחת נגד (לנטון) לא עוזרים לי. ניסיתי גם פמוטדין וגם זה לא עוזר. לקחו לי דגימה מהקיבה לביופסיה והתוצאות היו טובות.
האם תוכלו לומר מה יש לי ומה לעשות נגד ההרגשה הזאת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוכלורידיה
אהוד סברדליק31/08/2010שלום לירון
כמובן שצריך לראות אותך בכדי לתת אבחנה מדוייקת באמת, אך מהתיאור שלך נשמע שיש לך היפוכלורידיה שמשמעה חסר בחומצות הקיבה . כתוצאה מבעיה זו נוצרים גזים שיוצרים גרעפסים, כיווצים בקיבה, עייפות קשה וצרבות ( למרות החסר בחומצות) . חסר בחומצות קיבה יוצר בעיה בספיגת מינרלים כמו סידן ומגנזיום וגם B-12 כמו כן כתוצאה ממנו נוצרת דלקת קיבה.
הטיפול מלבד דיקור כולל לאכול לאט ולא לשתות במלך האוכל או לפני , לקיחת אנזימי עיכול ולעיתים גם חומצות קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן05/09/2010שלום לירון
את שואלת מה יש לך-ומהכיוון הרפואי כבר קיבלת את התשובה-גסטריטיס.
אני מבינה שהתשובה הרפואית לא מספקת אותך והיית רוצה תשובות גם מהרפואה המשלימה.
להומאופתיה יש תשובה לשאלה הזאת אבל היא דורשת הרבה יותר אינפורמציה כדי להבין.
ראיון הומאופתי יכול לארוך בין שעה לשעתיים והוא נותן הבנה רחבה ועמוקה של האדם.
על סמך ההבנה הזאת ניתן להתאים תרופה הומאופתית מדויקת שתטפל בבעיה המציקה ותגע גם בתחומי חיים אחרים שהאדם חווה בהם קושי.
אני ממליצה לך בחום להתחיל את השנה עם טיפול הומאופתי.
שנה טובה והרבה בריאות
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)