נזלת כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת כרונית
    מאיר
    11/09/2010

אני בן 63 וסובל מנזלת כרונית קלה עד כה עברתי 2 ניתוחים להסרת פוליפים באף ובסינוסים נאמר לי לשטוף את האף במי מלח בעבר עברתי בדיקה לאלרגיה ולא נמצא דבר הפסקתי לשתות חלב והדבר הקטין את הנזלת אבל עדין לא התפתרתי מהבעיה
    האם יש לכם להציע לי פתרון לבעיה שלי
    מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת כרונית

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    11/09/2010

שלום מאיר
    כבר ראיתי כמה אנשים במצבך. כאלו שעברו ניתוחים להסרת פוליפים ולתיקון המחיצות.
    הניתוחים הללו לא הביאו לשום הקלה ולכן הם הגיעו אלי לטיפול הומאופתי.
    ברוב המקרים נמצאה העזרה המתאימה והנשימה השתפרה.
    אז יש תקוה-לא להתייאש
    שנה טובה
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

אהוד סברדליק
    11/09/2010

שלום מאיר
    לפי התסמינים שתארת אתה סובל מאלרגיה. יש למצוא את הגורם האלרגני במזון או בסביבתך שגורם לך לנזלת ושאר התסמינים בד בבד יש לחזק ולווסת את מערכת החיסון שלך בכדי שתפסיק לתקוף חומרים שהיא אינה אמורה לתקוף אותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנזלת כרונית

מאירה
    16/09/2010

גם אני שנים סבלתי מאותה התופעה של נזלת כרונית ואפילו הפסקתי לטפל כי זה היה רק טבעי מבחינתי שהאף גדוש. בתקופה האחרונה באיחור או עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא מצאתי מקום טבעי לחלוטין שמסייע לפתרון בעיות בדרכי הנשימה בין היתר מה שאתה מדבר עליו. ובכן מדובר בחדר מלח וסדרת טיפולים מביאה למצב של יבוש הנוזלים. אני רק התחלתי והתחושה נפלאה עד כדי לא להאמין עם מה חייתי כל השנים. מאוד ממליצה ומניחה שיש כבר כאלו שנחשפו לזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו