מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת כרוניתמאיר11/09/2010
אני בן 63 וסובל מנזלת כרונית קלה עד כה עברתי 2 ניתוחים להסרת פוליפים באף ובסינוסים נאמר לי לשטוף את האף במי מלח בעבר עברתי בדיקה לאלרגיה ולא נמצא דבר הפסקתי לשתות חלב והדבר הקטין את הנזלת אבל עדין לא התפתרתי מהבעיה
האם יש לכם להציע לי פתרון לבעיה שלי
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן11/09/2010שלום מאיר
כבר ראיתי כמה אנשים במצבך. כאלו שעברו ניתוחים להסרת פוליפים ולתיקון המחיצות.
הניתוחים הללו לא הביאו לשום הקלה ולכן הם הגיעו אלי לטיפול הומאופתי.
ברוב המקרים נמצאה העזרה המתאימה והנשימה השתפרה.
אז יש תקוה-לא להתייאש
שנה טובה
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
אהוד סברדליק11/09/2010שלום מאיר
לפי התסמינים שתארת אתה סובל מאלרגיה. יש למצוא את הגורם האלרגני במזון או בסביבתך שגורם לך לנזלת ושאר התסמינים בד בבד יש לחזק ולווסת את מערכת החיסון שלך בכדי שתפסיק לתקוף חומרים שהיא אינה אמורה לתקוף אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנזלת כרונית
מאירה16/09/2010גם אני שנים סבלתי מאותה התופעה של נזלת כרונית ואפילו הפסקתי לטפל כי זה היה רק טבעי מבחינתי שהאף גדוש. בתקופה האחרונה באיחור או עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא מצאתי מקום טבעי לחלוטין שמסייע לפתרון בעיות בדרכי הנשימה בין היתר מה שאתה מדבר עליו. ובכן מדובר בחדר מלח וסדרת טיפולים מביאה למצב של יבוש הנוזלים. אני רק התחלתי והתחושה נפלאה עד כדי לא להאמין עם מה חייתי כל השנים. מאוד ממליצה ומניחה שיש כבר כאלו שנחשפו לזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)