מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריהרחלי06/10/2010
איזה טיפול מומלץ לטיפול באורטיקריה קשה. מדובר בגבר בן 40 שסובל כבר כחצי שנה
מהתופעות הקשות של המחלה.אני מתכוונת לטיפול במסגרת רפואה משלימה או אלטרנטיבית. האם שחייה מומלצת? תודה מראש על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה - תגובה
עירית פרידמן06/10/2010שלום רחלי
יש מגוון טיפולים ברפואה המשלימה שיכולים לעזור בבעיה.
הגבר צריך לחשוב מה יהיה הכי נוח עבורו.
אני אתן לך כדוגמא את הטיפול ההומאופתי שהוא תחום מומחיותי-
יתרונות הטיפול-הפגישות הן אחת לחודש בלבד. הטיפול לא פולשני. התרופה לא מכילה חומר כימי ולכן ללא תופעות לואי. הטיפול מרפא מהשורש ולכן הוא יעיל וממושך.
חסרונות-יש צורך במסירת אינפורמציה בדיבור , דבר שלעיתים גברים לא נוטים אליו.
אם תרצי לדעת עוד על הטיפול חזרי אלי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
אבנר חי06/10/2010לאבחון נכון של האוטיקריה רופא העור חייב להתייחס לדרך הופעת הפריחה ולהרגלי החולה. ברוב מיקרים יש צורך לבצע בירור מעבדתי מקיף.
הסיבה לאורטיקריה חריפה היא בדרך כל ברורה. הטיפול הוא הפסקת האוכל או התרופה האחראית לפריחה. הטיפול כולל בדרך כלל תרופות אנטי היסטאמיניות למספר ימים. במקרים קשים שבהם יש בצקת בלוע (אנגיואדמה) יש לפנות מיידית לחדר מיון שם המטופל יקבל זריקות של אדרנלין וסטרואידים הסותרים התופעה האלרגית במהירות ומונעות חנק וסיכון חיים.
את הסיבה לאורטיקריה הנמשכת מעבר ל שבועות קשה יותר לגלות. באחת העבודות נמצא שהגורם ניתן לגילוי רק ב 20 אחוזים מהמיקרים של אורטיקריה כרונית. בין הגורמים שמיוחסים לאורטיקריה כרונית ניתן למצוא מאכלי ים, חומרי שימור במזון. צבעי מאכל, פטריות קנדידה במעיים, שאריות של חומרים אנטיביוטיים למשל פניצילין במוצרי חלב. לעתים נדירות הימנעות ממוצרים אלו תפסיק את האורטיקריה. דיאטנית יכולה לעזור בהרכבת דיאטה מתאימה ללא חומרי שימור במזון או צבעי מאכל. הבירור של המצב מחייב בדיקות כולל ספירת דם שקיעת דם המצאות פרזיטים בצואה. ביצוע של טסטים עוריים לאלרגיה או בדיקת נוגדנים לחומרים מסויימים בדם מביא לגילוי הגורם האמיתי רק לעתים נדירות ביותר. ברוב המקרים מומלץ לטפל לאורך זמן באחת התרופות האנטי היסטאמיניות שאינן מרדימות.
בברכה אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
שרית08/10/2010לרחל
גם לי היתה אורטיקריה שטופלה ברפואה קונבציונלית ללא הצלחה
בסופו של דבר מצאתי טיפול ברפואה משלימה שהציל אותי ממנה
לפני כן הייתי בטיפול הומאופטיה שלא תרם בכלל משך חצי שנה
תחפשי בגוגל ואל תסתפקי בתשובות ממקור אחד
תחפשי בגוגל - אורטיקריה טיפול
יש המון מידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)