אורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה
    רחלי
    06/10/2010

איזה טיפול מומלץ לטיפול באורטיקריה קשה. מדובר בגבר בן 40 שסובל כבר כחצי שנה
    מהתופעות הקשות של המחלה.אני מתכוונת לטיפול במסגרת רפואה משלימה או אלטרנטיבית. האם שחייה מומלצת? תודה מראש על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה

הוספת תגובה

• אורטיקריה - תגובה

עירית פרידמן
    06/10/2010

שלום רחלי
    יש מגוון טיפולים ברפואה המשלימה שיכולים לעזור בבעיה.
    הגבר צריך לחשוב מה יהיה הכי נוח עבורו.
    אני אתן לך כדוגמא את הטיפול ההומאופתי שהוא תחום מומחיותי-
    יתרונות הטיפול-הפגישות הן אחת לחודש בלבד. הטיפול לא פולשני. התרופה לא מכילה חומר כימי ולכן ללא תופעות לואי. הטיפול מרפא מהשורש ולכן הוא יעיל וממושך.
    חסרונות-יש צורך במסירת אינפורמציה בדיבור , דבר שלעיתים גברים לא נוטים אליו.
    אם תרצי לדעת עוד על הטיפול חזרי אלי.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה - תגובה

אבנר חי
    06/10/2010

לאבחון נכון של האוטיקריה רופא העור חייב להתייחס לדרך הופעת הפריחה ולהרגלי החולה. ברוב מיקרים יש צורך לבצע בירור מעבדתי מקיף.
    הסיבה לאורטיקריה חריפה היא בדרך כל ברורה. הטיפול הוא הפסקת האוכל או התרופה האחראית לפריחה. הטיפול כולל בדרך כלל תרופות אנטי היסטאמיניות למספר ימים. במקרים קשים שבהם יש בצקת בלוע (אנגיואדמה) יש לפנות מיידית לחדר מיון שם המטופל יקבל זריקות של אדרנלין וסטרואידים הסותרים התופעה האלרגית במהירות ומונעות חנק וסיכון חיים.
    את הסיבה לאורטיקריה הנמשכת מעבר ל שבועות קשה יותר לגלות. באחת העבודות נמצא שהגורם ניתן לגילוי רק ב 20 אחוזים מהמיקרים של אורטיקריה כרונית. בין הגורמים שמיוחסים לאורטיקריה כרונית ניתן למצוא מאכלי ים, חומרי שימור במזון. צבעי מאכל, פטריות קנדידה במעיים, שאריות של חומרים אנטיביוטיים למשל פניצילין במוצרי חלב. לעתים נדירות הימנעות ממוצרים אלו תפסיק את האורטיקריה. דיאטנית יכולה לעזור בהרכבת דיאטה מתאימה ללא חומרי שימור במזון או צבעי מאכל. הבירור של המצב מחייב בדיקות כולל ספירת דם שקיעת דם המצאות פרזיטים בצואה. ביצוע של טסטים עוריים לאלרגיה או בדיקת נוגדנים לחומרים מסויימים בדם מביא לגילוי הגורם האמיתי רק לעתים נדירות ביותר. ברוב המקרים מומלץ לטפל לאורך זמן באחת התרופות האנטי היסטאמיניות שאינן מרדימות.
    בברכה אבנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

שרית
    08/10/2010

לרחל

גם לי היתה אורטיקריה שטופלה ברפואה קונבציונלית ללא הצלחה
    בסופו של דבר מצאתי טיפול ברפואה משלימה שהציל אותי ממנה
    לפני כן הייתי בטיפול הומאופטיה שלא תרם בכלל משך חצי שנה

תחפשי בגוגל ואל תסתפקי בתשובות ממקור אחד

תחפשי בגוגל - אורטיקריה טיפול

יש המון מידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו