גינקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גינקו
    מיכלי
    27/11/2007

אני כרגע סטודנטית -שמעתי שגינקו-בילובה טוב למי שלומד הוא עוזר ללמוד יותר טוב,
    אני כרגע מניקה את הבן שלי(בן חצי שנה), האם מותר לי לקחת כמוסות של גינקו בילובה בהנקה? וכמה הם מועילות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גינקו

הוספת תגובה

• גינקו

עדי מנחמי
    29/11/2007

גינקו בילובה הינו צמחים יעיל מאד לטיפול בבעיות זיכרון.הוא מגביר את זרימת הדם למוח ועל כן יעיל בעיקר למבוגרים.אין בעיה לקחת תוך כדי הנקה.לסיכום -הצמח לא עוזר ללמוד אלא עוזר לסובלים מבעית זכרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גינקו

יפה שמעוני
    01/12/2007

מיכלי שלום,

הג'ינקו עוזר לשפר את הזכרון.
    לסטודנטים יש פורמולות טבעיות נוספות. תבקשי פורמולה לסטודנטים של חב' סופהרב. ניתן להשיג בבתי טבע. תבררי בחברה אם זה מתאים גם בזמן הנקה.
    אני ממליצה גם על תזונה נכונה . כמו דייסת קוואקר עם כפית דבש לפני הלימודים או המבחנים (טוב גם רגיל). שינה ושתיה מספקת של מים, תה צמחים ומיצים טבעיים. לאכול דגי ים, ביצים אורגניות, ירקות ופירות, דגנים מלאים, שקדים ואגוזים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני-נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אומגה 3 משמן דגים בשוקולד מעולה

חופית עטיה
    29/12/2007

מומלץ ע"י הרופא שלנו לכל ילד בכל גיל. יש המון מחקרים על כך. הבעיה בשמן דגים זה הטעם עד שהרופא המליץ לי על פרמה סין שמן דגים בשוקולד בלי טעם לוואי והילדים אוכלים בכייף!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו