אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    בני
    04/11/2010

מזה כ10 שנים אני סובל מתופעת אלרגיה שזה אומר אודם בגופי.(כל פעם במקום אחר.)עד כדי כך שלפעמים שאני שם את זרועי על משענת כסא.אחרי דקה שתיים מופיע סימיני אודם על זרועי.מדיי פעם האלרגיה נעלמת למספר חודשיים ומתחיל שוב.עד כה עשיתי פעמיים טסטים אך לא גילו ממה אני אלרגי.מדיי פעם שראיתי שאינני יכול יותר לסבול לוקח טלפסט.זה עוזר ליום יומיים ושוב מתחיל הגרודים הלא נעימים.ביקרתי שוב אצל רופא עור לאחרונה.נאמר לי שעלי לקחת טלפסט באופן רצוף שלושה חודשים בתקוה שזה יעלם. אבקשכם ליעץ לי מה עלי לעשות? בברכה ובתודה מראש! בני בנימיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

עירית פרידמן
    04/11/2010

שלום בני
    אם אתה רוצה לתת צ'אנס לריפוי טבעי כדאי לדחות את לקיחת התרופה הכימית (טלפסט).
    התרופה הכימית, גם אם תלקח תקופה ארוכה, לא תפתור את הבעיה מהשורש.
    אני מניחה שיש סוגי טיפולים שונים שיכולים להועיל לפתרון האלרגיה.
    אני יכולה להעיד על תחום ההומאופתיה שיכול לתת מענה טוב לבעיה.
    תרופה הומאופתית לא מכילה חומר כימי והיא מעודדת את הכוח הטבעי של הגוף לפעול על מנת להתגבר על הרגישות המוגברת שמתבטאת כאלרגיה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

אהוד סברדליק
    04/11/2010

שלום בני
    בעיית העור שלך מצריכה טיפול פיזי בוויסות מערכת החיסון וטיפול בנפש. מנסיוני אנשים רבים שסובלים מבעיות עור שדומות לשלך נוטים לראות את העולם והמציאות סביבם כמאיימת ויש להם קשיים בקשר עם האנשים והחברה סביבם. טיפול אלטרנטיבי בכל דרך שתבחר רצוי שישלב את שני הצדדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו