מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהבני04/11/2010
מזה כ10 שנים אני סובל מתופעת אלרגיה שזה אומר אודם בגופי.(כל פעם במקום אחר.)עד כדי כך שלפעמים שאני שם את זרועי על משענת כסא.אחרי דקה שתיים מופיע סימיני אודם על זרועי.מדיי פעם האלרגיה נעלמת למספר חודשיים ומתחיל שוב.עד כה עשיתי פעמיים טסטים אך לא גילו ממה אני אלרגי.מדיי פעם שראיתי שאינני יכול יותר לסבול לוקח טלפסט.זה עוזר ליום יומיים ושוב מתחיל הגרודים הלא נעימים.ביקרתי שוב אצל רופא עור לאחרונה.נאמר לי שעלי לקחת טלפסט באופן רצוף שלושה חודשים בתקוה שזה יעלם. אבקשכם ליעץ לי מה עלי לעשות? בברכה ובתודה מראש! בני בנימיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
עירית פרידמן04/11/2010שלום בני
אם אתה רוצה לתת צ'אנס לריפוי טבעי כדאי לדחות את לקיחת התרופה הכימית (טלפסט).
התרופה הכימית, גם אם תלקח תקופה ארוכה, לא תפתור את הבעיה מהשורש.
אני מניחה שיש סוגי טיפולים שונים שיכולים להועיל לפתרון האלרגיה.
אני יכולה להעיד על תחום ההומאופתיה שיכול לתת מענה טוב לבעיה.
תרופה הומאופתית לא מכילה חומר כימי והיא מעודדת את הכוח הטבעי של הגוף לפעול על מנת להתגבר על הרגישות המוגברת שמתבטאת כאלרגיה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה - תגובה
אהוד סברדליק04/11/2010שלום בני
בעיית העור שלך מצריכה טיפול פיזי בוויסות מערכת החיסון וטיפול בנפש. מנסיוני אנשים רבים שסובלים מבעיות עור שדומות לשלך נוטים לראות את העולם והמציאות סביבם כמאיימת ויש להם קשיים בקשר עם האנשים והחברה סביבם. טיפול אלטרנטיבי בכל דרך שתבחר רצוי שישלב את שני הצדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)