מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה...
    בנצי
    11/11/2010

כבר בערך 3 חודשים אני מרגיש משהו תקוע לי בגרון לא עובר ולו לשניה רק שאני שותה מוגז ואסור לי לשתות מוגז בגלל שהתגלה אצלי רפלוקס לפני כ-3 חודשים
    אני מרגיש כאילו יש לי גראפס להוציא אך הוא לא יוצא !!!!
    וזה הגיעה למצב שאני לא יכול לסובב את הראש כי משהו תקוע לי בגרון ויש לי רפלקס הקאה מיידי שאני מוסבב אותו אני בן 20 השתחררתי מצבא בגלל זה
    יש לי כמה שאלות
    1.קודם כל עם יש איזשהיא דרך להוציא את הגרפאס הזה לתמיד[גם שאני מוריד אותו בעזרת מוגז הוא חוזר אחרי כמה דקות]
    2 אסור לי מוגז אז אני לא שותה יותר.
    3. כמה זמן נמשך רפלוקס עם מטפלים בוא בתמידות !
    4. עם יש איזשהו תרופה או משהו טבעי או כדורים עם מרשם להוריד את הגרפאס הזה הוא תקוע לי בגרון כבר 3 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה... - תגובה

אהוד סברדליק
    11/11/2010

שלום בנצי
    התחושה שאתה חש נקראת גלובוס היסטריקוס ולפי הרפואה הסינית היא קשורה למתחים נפשיים ,סטרס ממושך ולבעיות במרידיאן הכבד. טיפול בתזונה ובצמחים כגון שן ארי ודנדליון, פעילות גופנית אירובית ופעילות מדיטטיבית מרגיעה יעזרו להחלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה... - תגובה

עירית פרידמן
    14/11/2010

שלום בנצי
    ניתן לטפל בהומאופתיה.
    צריך לפגוש הומאופת על מנת שיתאים לך תרופה הומאופתית מדויקת למצבך.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו