מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה...בנצי11/11/2010
כבר בערך 3 חודשים אני מרגיש משהו תקוע לי בגרון לא עובר ולו לשניה רק שאני שותה מוגז ואסור לי לשתות מוגז בגלל שהתגלה אצלי רפלוקס לפני כ-3 חודשים
אני מרגיש כאילו יש לי גראפס להוציא אך הוא לא יוצא !!!!
וזה הגיעה למצב שאני לא יכול לסובב את הראש כי משהו תקוע לי בגרון ויש לי רפלקס הקאה מיידי שאני מוסבב אותו אני בן 20 השתחררתי מצבא בגלל זה
יש לי כמה שאלות
1.קודם כל עם יש איזשהיא דרך להוציא את הגרפאס הזה לתמיד[גם שאני מוריד אותו בעזרת מוגז הוא חוזר אחרי כמה דקות]
2 אסור לי מוגז אז אני לא שותה יותר.
3. כמה זמן נמשך רפלוקס עם מטפלים בוא בתמידות !
4. עם יש איזשהו תרופה או משהו טבעי או כדורים עם מרשם להוריד את הגרפאס הזה הוא תקוע לי בגרון כבר 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה... - תגובה
אהוד סברדליק11/11/2010שלום בנצי
התחושה שאתה חש נקראת גלובוס היסטריקוס ולפי הרפואה הסינית היא קשורה למתחים נפשיים ,סטרס ממושך ולבעיות במרידיאן הכבד. טיפול בתזונה ובצמחים כגון שן ארי ודנדליון, פעילות גופנית אירובית ופעילות מדיטטיבית מרגיעה יעזרו להחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש משהו תקוע בגרון..חייב עזרה... - תגובה
עירית פרידמן14/11/2010שלום בנצי
ניתן לטפל בהומאופתיה.
צריך לפגוש הומאופת על מנת שיתאים לך תרופה הומאופתית מדויקת למצבך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)